Filosofie in een tijd van terreur

Filosofie in een tijd van terreur - J. Habermas | Fthsonline.com

... 11 september 2001. De Amerikaanse filosofe Giovanna Borradori ging in New York in gesprek met twee grootmeesters van de hedendaagse Europese filosofie, ... Filosofie in dialoog - Filosofie in een tijd van terreur ... ... ... Om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, stem je hiermee in. Ik wil meer weten over het gebruik van cookies OK, ik begrijp het. Gratis levering in België vanaf € 20; Altijd een winkel in je buurt; Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad ... Maar tijd is ook onze grootste vijand. Tijd is er nooit genoeg, het gevecht tegen de tijd is een verloren strijd, en aan alles komt een eind. Tijd re ... Filosofie in een tijd van terreur - Jürgen Habermas;;J ... ... ... Maar tijd is ook onze grootste vijand. Tijd is er nooit genoeg, het gevecht tegen de tijd is een verloren strijd, en aan alles komt een eind. Tijd regeert, dwingt, frustreert en doodt. Onverbiddelijk! Tijd is een relatief begrip 'Time moves in one direction, memory in another.' Iedereen weet dat een zelfde lengte van tijd korter of langer kan ......

INFORMATIE

AUTEUR
J. Habermas
DIMENSIE
7,24 MB
BESTANDSNAAM
Filosofie in een tijd van terreur.pdf

OMSCHRIJVING

De idee voor dit boek werd geboren kort na de terroristische aanslagen van 11 september 2001. De Amerikaanse filosofe Giovanna Borradori ging in New York in gesprek met twee grootmeesters van de hedendaagse Europese filosofie, Jürgen Habermas en Jacques Derrida, over deze meest verwoestende terreurdaad uit de geschiedenis en over het thema terrorisme in het algemeen.

Wil je het boek lezen?Filosofie in een tijd van terreur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Habermas. Lezen Filosofie in een tijd van terreur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN