De kameleon ligt op de loer

De kameleon ligt op de loer - H. de Roos | Fthsonline.com

... is, en Kees op de omloop van de molen met z'n armen zwaait dat er iets loos is in de polder gaan ze erachteraan ... Kameleon 49 - De Kameleon ligt op de loer | 9789020642490 ... ... . Bureau ISBN - De Kameleon ligt op de loer De Kameleon ligt op de loer. H de Roos. € 4,99; € 4,99; Beschrijving uitgever. Wanneer de tweeling van de smid, Hielke en Sietse Klinkhamer, op een dag door de poldervaart varen zien ze een jongen door het riet sluipen. Fokke, zo heet de jongen, is op de vlucht voor zijn vader. De kameleon ligt op de loer van H De Roos kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789020 ... De Kameleon Ligt op de Loer - H. de Roos (1980) - BoekMeter.nl ... . De kameleon ligt op de loer van H De Roos kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789020666045. Bestel De Kameleon ligt op de loer van H de Roos. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Kameleon, de kameleon ligt op de loer. 9 9 x gezien 0 0 x bewaard sinds 21 mrt. '20, 18:21. Bewaar. Bekijk de video ... DE KAMELEON LIGT OP DE LOER (1e DRUK ZONNEBLOEMSERIE) | Boeken, strips, tijdschriften, Overig | eBay! De kameleon ligt op de loer - H. de Roos (paperback) (€ 15,00) De Kameleon Ligt op de Loer - H. de Roos (1980) mijn stem. 3,06 (8) 8 stemmen . Nederlands Jeugdboek Avontuur . 160 pagina's Eerste druk: Uitgeverij Kluitman, Alkmaar (Nederland) Hielke en Sietse, de ... De Kameleon ligt op de loer, Hielke en Sietse, de tweeling van smid Klinkhamer, varen door de poldervaart met hun boot, de sterke Kameleon. Plotseling zien ze een jongen door het hoge riet kruipen. Ze kennen hem niet en het lijkt wel of hij wat in zijn schild voert. H...

INFORMATIE

AUTEUR
H. de Roos
DIMENSIE
5,93 MB
BESTANDSNAAM
De kameleon ligt op de loer.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer de tweeling van de smid, Hielke en Sietse Klinkhamer, op een dag door de poldervaart varen zien ze een jongen door het riet sluipen. Fokke, zo heet de jongen, is op de vlucht voor zijn vader. Zijn vader heeft heel wat op zijn kerfstok, ontdekken de jongens samen met veldwachter Zwart. Als de jongens dan ook nog een gezonken boot vinden waarvan de eigenaar al weken zoek is, en Kees op de omloop van de molen met z'n armen zwaait dat er iets loos is in de polder gaan ze erachteraan.

Wil je het boek lezen?De kameleon ligt op de loer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. de Roos. Lezen De kameleon ligt op de loer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN