Ik geloof het wel

Ik geloof het wel - Hein Stufkens | Fthsonline.com

...om mensen vrijuit met elkaar te laten praten over wat zij wel of niet geloven, over hun overtuiging en hun motivatie ... Ik geloof in een heleboel, alleen niet in god | De Volkskrant ... . Nodig iemand uit voor een diner voor 2 om op tafel te krijgen wat jullie wel en niet geloven. Ik geloof het wel (Paperback). Weggooien, die hele christelijke erfenis? Sommige dingen zijn waardevol. Andere kunnen weg of gerecycled worden tot... Ik geloof het wel (Paperback). Na een inleiding over de verhouding van psychologie en religie behandelt de auteur enkele historische perspectieven, o.a.... Ik geloof het wel, en jij? praten over geloof | reportage | Het is zonde als er uit angst of desinteresse nie ... bol.com | Ik geloof het wel | 9789023229254 | R. Nauta ... ... .a.... Ik geloof het wel, en jij? praten over geloof | reportage | Het is zonde als er uit angst of desinteresse niet meer over het geloof wordt gepraat, vindt predikant Robbert Jansen. Ik geloof het wel... 6 minuten leestijd IkgelooJ het wel, is de titel van een onderzoeksrapport, geschreven door dr. H. P. de Roest in op...

INFORMATIE

AUTEUR
Hein Stufkens
DIMENSIE
4,9 MB
BESTANDSNAAM
Ik geloof het wel.pdf

OMSCHRIJVING

Weggooien, die hele christelijke erfenis? Sommige dingen zijn waardevol. Andere kunnen weg of gerecycled worden tot nieuwe inzichten. En wat op de composthoop terechtkomt wordt wellicht voeding voor nieuwe spiritualiteit. In hun briefwisseling buigen Annemiek Schrijver en Hein Stufkens zich over de Tien Geboden, het uitverkoren volk, genade, hemel en hel, geloof, hoop en liefde, en andere centrale thema?s uit het christelijk geloof. Schrijver is van orthodox-protestantse komaf en Stufkens heeft een degelijke katholieke achtergrond, maar beiden hebben hun horizon verbreed en laten zich ook voeden door andere religies, met name het boeddhisme. Annemiek Schrijver (1964) presenteert voor de IKON onder meer het wekelijkse programma Het Vermoeden. Ze schrijft artikelen en interviews voor Broadcast Magazine, publiceerde de roman 'Rachab' (2007) en de gebedenbundel 'Verlicht mijn nacht' (2006).Hein Stufkens (1947) is filosoof, leraar en auteur. Hij schreef onder meer 'Een ketterse catechismus' (2008), 'Mededogen als menselijke bestemming' (2009), 'Spiritualiteit werkt in dromen' (2009) en de roman 'De goeroe'(2010).

Wil je het boek lezen?Ik geloof het wel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hein Stufkens. Lezen Ik geloof het wel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN