Autobiografie van mijn moeder

Autobiografie van mijn moeder - Violaine Huisman | Fthsonline.com

...& Romans Topics 0 Genre Literatuur & Romans Vertaalde literaire roman, novelle Uitgeverij Uitgeverij De Geus B ... Autobiografie van mijn moeder - Violaine Huisman ... ... .V. ... Autobiografie van mijn moeder. Catherine, de moeder van Elsa en Violaine, is manisch-depressief. Ze drinkt, liegt, slaat, slikt pillen, zoekt ruzie, deelt het bed met jan en alleman, en haalt allerlei figuren in huis. Ondanks de gekte en de onvoorspelbaarheid van hun moeder blijven haar twee meisjes hartverscheurend veel van haar houden. In de nacht van 13 op 14 maart 1994 kwam mijn vader in mijn geest bij me, was intussen al +/- 24 jaar gelede ... Scheltema | Autobiografie van mijn moeder, Violaine Huisman ... . In de nacht van 13 op 14 maart 1994 kwam mijn vader in mijn geest bij me, was intussen al +/- 24 jaar geleden overleden, hij keek me aan 'van kop op' ik vertelde het 's morgens tegen Jopie, ons Pap is vannacht bij me geweest, op 17 april om 0:30uur belde mijn moeder op het zakelijk telefoonnummer en normaal neemt Jopie deze telefoon dan op want dat toestel staat aan Jopie's kant van ... Lees „Autobiografie van mijn moeder" door Violaine Huisman verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Catherine, de moeder van Elsa en Violaine, is manisch-depressief. Ze drinkt, liegt, slaat, slikt pillen, zoekt ruzie, de... Boekrecensie Autobiografie van mijn moeder. Catherine is manisch-depressief en leeft haar leven zoals zij dat wil. Als ze na haar huwelijk met Paul een relatie krijgt met de oudere Antoine, voelt ze zich voor het eerst van haar leven gezien. Ze gaat met hem samenwonen, opent een dansschool en koopt een huis op het platteland. Autobiografie van mijn moeder Violaine Huisman. Catherine, de moeder van Elsa en Violaine, is manisch-depressief. Ze drinkt, liegt, slaat, slikt pillen, zoekt ruzie, deelt het bed met jan en alleman, en haalt allerlei figuren in huis. Ondanks de gekte en ... Elsa en Violaine hebben een bijzondere moeder. Ze is mooi, briljant en bipolair; een danseres die met een joodse filosoof trouwt en vastbesloten is groots en meeslepend te leven. Waarom zou ze haar recht op vrijheid opgeven? Alleen omdat ze twee kinderen heeft? Na de oorlog en de benepen jaren vijftig feest, ruziet, drinkt en vrijt ze zich door de jaren zestig heen. Violaine Huisman Autobiografie van mijn moeder. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Violaine Huisman
DIMENSIE
4,26 MB
BESTANDSNAAM
Autobiografie van mijn moeder.pdf

OMSCHRIJVING

Catherine, de moeder van Elsa en Violaine, is manisch-depressief. Ze drinkt, liegt, slaat, slikt pillen, zoekt ruzie, deelt het bed met jan en alleman, en haalt allerlei figuren in huis. Ondanks de gekte en de onvoorspelbaarheid van hun moeder blijven haar twee meisjes hartverscheurend veel van haar houden. Omgekeerd is het moederschap het enige wat Catherine op de been houdt.

Wil je het boek lezen?Autobiografie van mijn moeder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Violaine Huisman. Lezen Autobiografie van mijn moeder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN