De Arabier van de toekomst 1 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984)

De Arabier van de toekomst 1 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984) - Riad Sattouf | Fthsonline.com

...uf, Riad. Genre(s) (auto)biografie. Uitgever De Geus ... Arabier van de toekomst, de - 3: Een jeugd in het Midden ... ... . In deze reeks • 1. Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984) • 2. Een jeugd in het Midden-Oosten (1984-1985) De kleine Riad, blond als zijn Franse moeder, groeit op in de Arabische wereld van zijn vader: het Libië van Khadafi en het Syrië van Assad. Dat zijn nou echte, moderne mannen, vindt Riads vader. Zo moet zijn zoon ook worden: een Arabier van de toekomst. Riad Sattouf is een geweldige auteur. Download en ... De Arabier van de toekomst: Een jeugd in het Midden-Oosten ... ... . Riad Sattouf is een geweldige auteur. Download en lees het boek De Arabier van de toekomst 1 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984) op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt De Arabier van de toekomst 1 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984) in PDF, ePUB, MOBI. Recensie De arabier van de toekomst Een jeugd in het Midden-Oosten deel 1 t/m 4 door Riad Sattouf Riad Sattouf is in Frankrijk een gevierd striptekenaar. Hij tekende een tijd voor het satirische blad Charlie Hebdo dat enige jaren terug het doelwit werd van een terroristische aanslag die door Arabieren werd gepleegd. De kleine Riad is negen en groeit in dit deel van De Arabier van de toekomst uit tot een tiener die heen en weer wordt geslingerd tussen Bretagne en Syrië, en tussen zijn moeder en zijn vader. Zijn moeder heeft steeds minder geduld met de rechtlijnige overtuigingen van haar man en kiest ervoor om in Frankrijk te blijven terwijl haar man werkt in Saoedi-Arabië. BACK TO THE ARABIAN FUTURE. In het tweede deel van zijn autobiografie De arabier van de toekomst toont Riad Sattouf het alledaagse geweld in het Syrië van vader Assad.. Enkele weken geleden legde Riad Sattouf (37) in dit blad zelf uit hoe zijn verslag van een jeugd in het Midden-Oosten het slachtoffer aan het worden is van zijn eigen succes. Net zoals kameraden Joann Sfar en Marjane Satrapi ......

INFORMATIE

AUTEUR
Riad Sattouf
DIMENSIE
10,97 MB
BESTANDSNAAM
De Arabier van de toekomst 1 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984).pdf

OMSCHRIJVING

De kleine Riad, blond als zijn Franse moeder, groeit op in de Arabische wereld van zijn vader: het Libië van Khadafi en het Syrië van Assad. Dat zijn nou echte, moderne mannen, vindt Riads vader. Zo moet zijn zoon ook worden: een Arabier van de toekomst.In deze kleurrijke autobiografische graphic novel schetst Sattouf het Midden-Oosten van de vroege jaren tachtig, en geeft de lezer zo een kritisch en komisch inkijkje in de culturele achtergrond van de conflicten van vandaag.

Wil je het boek lezen?De Arabier van de toekomst 1 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Riad Sattouf. Lezen De Arabier van de toekomst 1 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN