Het uur van Zimmerman

Het uur van Zimmerman - Karolien Berkvens | Fthsonline.com

...er een verlies dat maar blijft doorwerken, waar men zich opeens, wanneer men de tijd heeft, als men pensioneert bijvoorbeeld, weer pijnlijk bewust van wordt, over de gevolgen van een overval die verstrekkender kunnen zijn dan menigeen denkt en natuurlijk over de verhouding tussen ouder en ... Broekhuis | Het uur van Zimmerman, Karolien Berkvens ... ... "Het uur van Zimmerman is een verhaal over een man die door een ongelukkige samenloop van omstandigheden gedwongen wordt om een verlies onder ogen te zien dat hij altijd zorgvuldig heeft weten weg te drukken." Kernachtiger kan Het uur van Zimmerman, de debuutroman van Karolien Berkvens, niet samengevat worden. Middels een indrukwekkend verhaal beschrijft Berkvens … Het uur van Zimmerman is een met veel oog voor detail - ook met betrekking tot verhoudingen op school, in de klas - geschreven ... Het uur van Zimmerman 📖 De Leesclub van Alles ... ." Kernachtiger kan Het uur van Zimmerman, de debuutroman van Karolien Berkvens, niet samengevat worden. Middels een indrukwekkend verhaal beschrijft Berkvens … Het uur van Zimmerman is een met veel oog voor detail - ook met betrekking tot verhoudingen op school, in de klas - geschreven roman over een gewond gewoontedier, over een verlies dat maar blijft doorwerken, waar men zich opeens, wanneer men de tijd heeft, als men pensioneert bijvoorbeeld, weer pijnlijk bewust van wordt, over de gevolgen van een overval die verstrekkender kunnen zijn dan ... Op 24 september verschijnt Het uur van Zimmerman, het debuut van Karolien Berkvens. Lees hier een voorpublicatie. Loet Zimmerman denkt in acht blokken van vijftig minuten. Hij heeft veertig jaar als roostermaker op een middelbare school gewerkt en gaat met pensioen. Op de avond van zijn afscheid berooft een jongen hem van zijn horloge. Schaart, Wouter - Berkvens, Karolien - De tragiek van het alledaagse Het leven van de zojuist gepensioneerde Loet Zimmerman bestaat uit regelmaat, precisie en overzichtelijkheid. Tot aan zijn pensioen was hij roostermaker op een middelbare school. De dagen strekten zich vertrouwd en voorspelbaar uit in 8 blokken van 50 minuten. Na zijn laatste werkdag begint hij aan een nieuwe klus: het ... Het uur van Zimmerman is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Het uur van Zimmerman PD...

INFORMATIE

AUTEUR
Karolien Berkvens
DIMENSIE
8,72 MB
BESTANDSNAAM
Het uur van Zimmerman.pdf

OMSCHRIJVING

Loet Zimmerman denkt in acht blokken van vijftig minuten. Hij heeft veertig jaar als roostermaker op een middelbare school gewerkt en gaat met pensioen. Op de avond van zijn afscheid berooft een jongen hem van zijn horloge. Deze gebeurtenis werpt zijn gestructureerde bestaan omver en voert hem terug naar een weggestopt verdriet: het verlies van zijn vrouw Lucy. Zimmerman raakt ervan overtuigd dat zijn overvaller het nog steeds op hem gemunt heeft. Als zijn zoon noch de politie hem wil helpen, ziet hij zich genoodzaakt het heft in eigen handen te nemen. Het uur van Zimmerman is een verhaal over een man die door een ongelukkige samenloop van omstandigheden gedwongen wordt om een verlies onder ogen te zien dat hij altijd zorgvuldig heeft weten weg te drukken.

Wil je het boek lezen?Het uur van Zimmerman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karolien Berkvens. Lezen Het uur van Zimmerman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN