Kapitein kreiss Hc05. de ader van gaya

Kapitein kreiss Hc05. de ader van gaya - John Heijink | Fthsonline.com

...iegelplaneet (Paperback). Kapitein Kreis en het Lunafront maken dit keer een verre ruimtereis, die ze op 4,3 lichtjaren van de ... Compleet - Deel 1 t/m 5 - Kapitein Kreiss ... ... Zoek je naar de strip De ader van Gaya van Heijink John, Kapitein Kreiss? Deze strip is beschikbaar online bij De Poort. Kapitein kreiss 02. yakuza dentai (Losbladig). Nadat ze ontsnapt zijn aan de Cyclops, de robots van de staat, hebben Kapitein Kreiss en het Lunafront... De ader van Gaya Nieuw Kapitein Kreiss 5 Hardcover € 17,95 Inhoud. We bevinden ons op Gaya, de kleinste planeet van het ... De ader van Gaya stripverhaal (Kapitein Kreiss 5, Heijink ... ... ... De ader van Gaya Nieuw Kapitein Kreiss 5 Hardcover € 17,95 Inhoud. We bevinden ons op Gaya, de kleinste planeet van het Eviac stelsel. Deze planeet is door een brede rivier in tweeën gedeeld. Na een bloederige burgeroorlog heeft de ... Kapitein kreiss Hc05. de ader van gaya. €20.99 John Heijink; Kapitein kreiss Hc04. de gasmijnen van gyonn ... De ader van Gaya (Kapitein Kreiss 5) - stripverhaal bestellen Dit is de uitgebreide fiche voor de strip De ader van Gaya. klik op de knop "plaats in winkelwagentje" om deze strip te bestellen. ... Wij lezen met veel plezier wat u zelf vond van De ader van Gaya. We bevinden ons op Gaya, de kleinste planeet van het Eviac stelsel. Deze planeet is door een brede rivier in tweeën gedeeld. Na een bloederige burgeroorlog heeft de crimineel Osw Kapitein Kreiss deel 5 De ader van Gaya - hardcover Prijs: € 17.95 Uitgever: Arboris Week 9, februari 2016. Tekeningen: Heijink, John Scenario: Heijink, John Genre: Science Fiction. ISBN: 978-9-03430-628-9 We bevinden ons op Gaya, de kleinste planeet van het Eviac stelsel. Deze planeet is door een brede rivier in tweeën gedeeld. Met de sciencefictionserie Kapitein Kreiss heeft Eindhovenaar John Heijink na zijn terugkeer in de stripwereld laten zien wat hij kan! Het tekenwerk brengt de toekomstwereld tot leven en de vele grote, drukke scenes blinken uit in gedetailleerdheid! Deze bundeling bevat de volledige eerste cyclus van Kapitein Kreiss. Kapitein Kreiss 5, De ader van Gaya (HC) Hardcover. Artikelcode: 9789034306289. Tekst: John Heijink Tekeningen: John Heijink . Omschrijving: We bevinden ons op Gaya, de kleinste planeet van het Eviac stelsel. Deze planeet is door een brede rivier in tweeën gedeeld. Deze site gebruikt cookies voor het bewaren v...

INFORMATIE

AUTEUR
John Heijink
DIMENSIE
7,23 MB
BESTANDSNAAM
Kapitein kreiss Hc05. de ader van gaya.pdf

OMSCHRIJVING

We bevinden ons op Gaya, de kleinste planeet van het Eviac stelsel. Deze planeet is door een brede rivier in tweeën gedeeld. Na een bloederige burgeroorlog heeft de crimineel Oswald de ene helft van de planeet weten te bezetten, terwijl de andere helft van Gaya nog vrij is. De rivier dient nu als natuurlijke barrière tussen bezet en bevrijd gebied. Kapitein Kreiss en zijn team krijgen van hogerhand het verzoek dit moeilijke politieke probleem zo discreet mogelijk op te lossen…In dit vijfde deel van de inmiddels zeer bekende Science fictionserie Kapitein Kreiss heeft John Heijink zichzelf overtroffen! Het tekenwerk ziet er weer fantastisch uit en de vele grote, drukke scenes blinken uit in gedetailleerdheid!

Wil je het boek lezen?Kapitein kreiss Hc05. de ader van gaya in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Heijink. Lezen Kapitein kreiss Hc05. de ader van gaya Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN