Onder valse vlag

Onder valse vlag - Pieter Aspe | Fthsonline.com

...d. Bekijk de winkelvoorraad! Nu besteld, woensdag in huis* Gratis verzending vanaf 20 euro ; Gratis ... Onder valse vlag | Evergem ... ... De vlag uitsteken doe je als er iets speciaals te vieren is. De vlag dekt de lading (niet): de inhoud komt (niet) overeen met de titel. Onder valse vlag varen: je uitgeven voor iemand anders / andere bedoelingen hebben dan je laat voorkomen. Kijken hoe de vlag erbij hangt: voorzichtig nagaan of de situatie gunstig is. PIETER ASPE ONDER VALSE VLAG De dag begint zeer beloftevol voor Hannelore en Van In: een d uner su ... Betekenis Onder valse vlag varen. | Spreekwoorden.nl ... . PIETER ASPE ONDER VALSE VLAG De dag begint zeer beloftevol voor Hannelore en Van In: een d uner sur I'herbe in de tuin met een flesje bordeaux. Ze hebben een dag vrij genomen. De idylle wordt al snel verstoord door Versavel die aanbelt. In een villa aan de Damse Vaart heeft een zekere Wilfried Traen, directeur van een belangrijk bedrijf dat computers recycleert, zijn gezin uitgemoord en ... Eén spreekwoord bevat `onder valse vlag varen` onder valse vlag varen (=zich voordoen als een ander of zich anders voordoen); Bronnen De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. Onder valse vlag | Pieter Aspe. Zet op mijn lijst . In een villa aan de Damse Vaart heeft Wilfried Traen, directeur van een belangrijk bedrijf dat computers recycleert, zijn gezin uitgemoord en zelfmoord gepleegd. Op het terras van een penthouse in Blankenberge wordt een luxecallgirl vermoord aangetroffen. Onder valse vlag varen. Zich anders voordoen dan dat je bent. Trefwoorden onder varen vlag valse Spreekwoorden met overeenkomstige trefwoorden. Er schuilt een addertje onder het gras. Iemand in de baard varen. Balken ... Onder valse vlag book. Read 6 reviews from the world's largest community for readers. Een gezellig souper waarop Hannelore Martens en Van In zich op een ... De Valse Vlag aanslagen volgen elkaar momenteel in rap tempo op. Het lijkt erop dat de gehoorzaamheid van de gewone mensen aan de huidige heersende klasses sterk aan het afnemen is.Een begrijpelijke psychopatische reactie van de status quo is dan ook het heimelijke geweld op te voeren om de gewone mensen via angst, intimidatie en verdeeldheid weer onder de duim te krijgen. de vlag strijken (=het opgeven) de vlag uitsteken (=ergens erg blij mee zijn) de vlag voor iemand strijken (=voor iemand onderdoen, zijn meerdere erkennen) met vlag en wimpel slagen (=met een zeer goede beoordeling slagen) onder valse vlag varen (=zich voordoen als een ander of zich anders voordoen) Bronnen Onder valse vlag bereikte de jury te laat om nog in aanmerking te komen. Geen nood, want zijn vorige, De vijfde macht, is genomineerd. Toen Pieter Aspe een paar jaar geleden aankondigde dat hij het publicatietempo van zijn ...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Aspe
DIMENSIE
5,70 MB
BESTANDSNAAM
Onder valse vlag.pdf

OMSCHRIJVING

Een gezellige déjeuner sur l'herbe' waarop Hannelore Martens en Van In zich op een snikhete zomerdag willen trakteren, wordt bruusk verstoord door brigadier Versavel die zijn baas komt opvorderen omdat er aan de Damse Vaart een driedubbele moord gepleegd is.De succesvolle Wilfried Traen, directeur van een computerbedrijfje, heeft zijn gezin uitgemoord en vervolgens de hand aan zichzelf geslagen. Wilfried Traens schoonvader wordt gechanteerd door een luxecallgirl die beweert nog geld van zijn schoonzoon te goed te hebben. Het onderzoek naar de tragische moord is in volle gang wanneer de politie in Blankenberge geconfronteerd wordt met de moord op de luxecallgirl Kitty Smulders.De zaak wordt nu wel heel gecompliceerd voor de vermoeide commissaris, die geplaagd wordt door een huwelijkscrisis. Het adresboekje van de vermoorde callgirl leidt naar een minister die Van In in een compromitterende situatie brengt. Wat een gezinsdrama lijkt, blijkt ineens een internationaal complot met voor de commissaris verstrekkende gevolgen Onder valse vlag is de 11de roman in de reeks met het succesvolle speurdersduo Van In en Versavel.Meer boeken van Pieter Aspe.

Wil je het boek lezen?Onder valse vlag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Aspe. Lezen Onder valse vlag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN