Open Archief 1 - Vormen van vrede

Open Archief 1 - Vormen van vrede - Elte Rauch | Fthsonline.com

...de, Anna Theodora de Vrede, ... Gereconstrueerde persoonskaarten ... Archief van Tranen deel 1 on Vimeo ... . open archieven doorzoek de genealogische gegevens van Nederlandse en Belgische archieven. Menu. Open Archieven. Start ... Ede, archief 1, inventaris­num­mer 1996. Bovenstaande gegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 11 december 2013. Toevoegen ... Doop, 31-7-1721, Leiden, Maria Veenman, Jan de Vrede, Wessel Schaaf, Anna Veenman, Arij de Vrede, Erfgoed Leiden: DTB Dopen Doop Arij de Vrede op 31 juli 1721 te Leiden » Open Archieven open archieven doorzoek de genealogische gegevens van Nederlandse en Belgische archieven Marinus van de Vrede is geboren voor 28 januari 1786 in Yerseke, zoon van Jacobus van de Vrede en Jozina (Josina) van Dijke. Hij is getrouwd op 28 januari 1815 in Yerseke met Adriana Minn ... Willem van de Vrede (1870-1944) » Families Klein, Ree, de ... ... . Hij is getrouwd op 28 januari 1815 in Yerseke met Adriana Minnaard, ze kregen 1 kind. Hij is getrouwd met Maatje Matthijssen. Deze informatie is onderdeel van van op Genealogie Online. Bestaan er transcripties van de kerkboeken van Vreden uit de periode 1600 - 1750 en wie heeft ze of kan er wat voor mij in opzoeken? Jop Planje - 1 feb 2012 — 21:45 Begrafenis, 28-1-2008, Amsterdam, Johanna de Vrede, Steenbergen, Stadsarchief Amsterdam: DTB Begraven Begrafenis Johanna de Vrede & Steenbergen op 28 januari 2008 te Amsterdam » Open Archieven open archieven doorzoek de genealogische gegevens van Nederlandse en Belgische archieven Dignus (Dingenis) van de Vrede is geboren op 4 februari 1814 in Kruiningen, zoon van Maria van de Vrede. Hij is getrouwd op 23 juli 1836 in Schore met Jacomina Oele, ze kregen 4 kinderen. Hij is overleden op 14 juli 1870 in Kruiningen. Deze informatie is onderdeel van van op Genealogie Online. Informa...

INFORMATIE

AUTEUR
Elte Rauch
DIMENSIE
4,69 MB
BESTANDSNAAM
Open Archief 1 - Vormen van vrede.pdf

OMSCHRIJVING

In het kader van 75 jaar Bevrijding bundelde Elte Rauch korte verhalen over het overdraagbare oorlogstrauma van de Tweede Wereldoorlog. Drie generaties na de oorlog toont zij hoe het Indische en het joodse verleden aanwezig blijft, hoe de zoektocht naar identiteit voortduurt en hoe onderdrukking en ongelijkheid nog steeds oorlogsslachtoffers eisen. Rauchs persoonlijke verhalen leggen het trauma bloot en roepen herkenning op. De bundel roept op tot zachtheid van oordeel, de tijd nemen om verbintenis te voelen en te blijven zoeken naar vormen van vrede.

Wil je het boek lezen?Open Archief 1 - Vormen van vrede in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elte Rauch. Lezen Open Archief 1 - Vormen van vrede Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN