Dat zal ik jullie nooit aandoen

Dat zal ik jullie nooit aandoen - Petra Ferwerda | Fthsonline.com

...ze belofte kunnen houden en maakte op 5 april 1994 een eind aan zijn leven ... Dat zal ik jullie nooit aandoen - Petra Ferwerda - (ISBN ... ... . Dat zal ik jullie nooit aandoen, waren de woorden die Petra's man in de weken voor zijn overlijden tegen haar had gezegd. Woorden die ze graag wilde geloven en die een houvast voor haar waren. Haar man heeft zich niet aan deze belofte kunnen houden en maakte op 5 april 1994 een eind aan zijn leven. Dat zal ik jullie nooit aandoen, waren de woorden die Petra's man in de weken voor zijn overlijden tegen haar had gezegd. Woorden die ze graag wilde geloven en die een houvast voor haar waren. H ... Download PDF Dat zal ik jullie nooit aandoen | BANK72 PDF ... . Woorden die ze graag wilde geloven en die een houvast voor haar waren. Haar man heeft zich niet aan deze belofte kunnen houden en maakte op 5 april 1994 een eind aan zijn leven. Dat zal ik jullie nooit aandoen, waren de woorden die Petra's man in de weken voor zijn overlijden tegen haar had gezegd. Woorden die ze graag wilde geloven en die een houvast voor haar waren. Haar man heeft zich niet aan deze belofte kunnen houden en maakte op 5 april 1994 een eind aan zijn leven. Dat zal ik jullie nooit aandoen - Petra Ferwerda €18,95. Omschrijving. Op 5 april 1994 maakte de man van Petra Ferwerda een eind aan zijn leven. In dit boek schrijft zij over haar verdriet, haar zoektocht naar antwoorden en de hoop die ze uiteindelijk vond. Dat zal ik jullie nooit aandoen bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Dat zal ik jullie nooit aandoen, waren de woorden die Petra's man in de weken voor zijn overlijden tegen haar had gezegd. Woorden die ze graag wilde geloven en die een houvast voor haar waren. Haar man heeft zich niet aan deze belofte kunnen houden en maakte op 5 april 1994 een eind aan zijn leven. Petra bleef achter met hun dochtertje van nog geen jaar oud. Na jarenlang stilzwijgen komt Petra ... 'Dat zal ik jullie nooit aandoen' waren de woorden die Petra's man in de weken voor zijn overlijden tegen haar had gezegd. Woorden die ze graag wilde geloven en die een houvast voor haar waren. Haar man heeft zich niet aan deze belofte kunnen houden en maakte op 5 april 1994 een eind aan zijn leven. Dat zal ik jullie nooit aandoen, waren de woorden die Petra's man in de weken voor zijn overlijden tegen haar had gezegd. Woorden die ze graag wilde geloven en die een houvast voor haar waren. Haar man heeft zich niet aan deze belofte kunnen houden en maakte op 5 april 1994 een eind aan zijn leven. Petra bleef achter met hun dochtertje van nog geen jaar oud. Dat zal ik jullie nooit aandoen | ISBN 9789078893721 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dat zal ik jullie nooit aandoen, waren de woorden die Petr...

INFORMATIE

AUTEUR
Petra Ferwerda
DIMENSIE
11,33 MB
BESTANDSNAAM
Dat zal ik jullie nooit aandoen.pdf

OMSCHRIJVING

Dat zal ik jullie nooit aandoen, waren de woorden die Petra's man in de weken voor zijn overlijden tegen haar had gezegd. Woorden die ze graag wilde geloven en die een houvast voor haar waren. Haar man heeft zich niet aan deze belofte kunnen houden en maakte op 5 april 1994 een eind aan zijn leven. Petra bleef achter met hun dochtertje van nog geen jaar oud.Na jarenlang stilzwijgen komt Petra nu met haar verhaal naar buiten. Ze schrijft heel eerlijk en openhartig over haar verdriet, wanhoop en worsteling. Maar ook over haar zoektocht naar antwoorden en de hoop die ze uiteindelijk vond, zodat ze het leven weer kon oppakken.Wat ik toen niet voor mogelijk hield, is toch gebeurd: ik ben weer een gelukkig mens.Het verhaal van Petra heeft me diep in mijn hart geraakt. Ik vind het een absolute aanrader. Juist de pure manier waarop Petra de gewone gang van zaken beschreven heeft, kan veel mensen inzicht bieden in het proces wat vooraf kan gaan aan zelfdoding, evenals wat het daarna voor gevolgen heeft. Carianne RosPetra verloor haar geliefde man doordat hij een eind aan zijn leven maakte. Ze beschrijft onder andere de eenzaamheid en de oorverdovende stilte daarna. Velen weten zich geen houding en vermijden daarom angstvallig het onderwerp. Ik geloof dat dit boek ons kan helpen om nabestaanden beter te begrijpen. Misschien kunnen we zelfs iemand helpen om van deze wanhoopsdaad af te zien. Jaap en Antje DielemanOver de auteurPetra Ferwerda begeleidt in haar praktijk Innerlijk Sterk mensen die na een persoonlijk verlies op zoek zijn naar nieuw perspectief voor hun leven.Ze hoopt met dit boek het taboe op zelfdoding te doorbreken en vooroordelen te verminderen.

Wil je het boek lezen?Dat zal ik jullie nooit aandoen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra Ferwerda. Lezen Dat zal ik jullie nooit aandoen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN