De Wangs vs. de wereld

De Wangs vs. de wereld - Jade Chang | Fthsonline.com

...k geweldig, de kleuren maken dat je vrolijk wordt van alleen het kijken naar dit boek ... De Wangs vs. de wereld, Jade Chang - Paperback ... ... . Maar gelukkig is de inhoud net zo fijn. Het boek is vlot geschreven en Chang heeft een zeer prettige schrijfstijl. De Wangs vs. de wereld van Jade Chang biedt een verfrissende, grappige en doortastende blik op liefde, identiteit en de Amerikaanse droom. Lees een... 16-mei-2017 - Jade Chang. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. De Wangs vs. de ... De Wangs vs. de wereld (e-Book) - Jade Chang | Boeken.com ... . Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. De Wangs vs. de wereld biedt een verfrissende, grappige en doortastende blik op liefde, identiteit en de Amerikaanse droom. Verschijningsdatum 2-5-2017. ISBN 9789056725624. Artikelnummer: 9789056725624. Over Reinders. Contact Jade Chang De Wangs vs. de wereld Gedrukt boek Als Charles Wang, die in de VS een cosmetica-imperium opbouwde, door de financiële crisis van 2008 alles kwijtraakt, besluit hij met vrouw en kinderen een reis te gaan maken om zo hun leven weer op de rails te krijgen....

INFORMATIE

AUTEUR
Jade Chang
DIMENSIE
9,11 MB
BESTANDSNAAM
De Wangs vs. de wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Charles Wang is kwaad op Amerika. Als immigrant en stronteigenwijze zakenman met een klein hartje heeft hij een zeer succesvol cosmetica-imperium opgebouwd. Maar door de crisis is hij opeens alles kwijt. Wat volgt is een hectische road trip met zijn zoon Andrew die graag stand-upcomedian wil worden, zijn jongste dochter Grace die geobsedeerd een styleblog bijhoudt en zijn tweede vrouw Barbra. Ze rijden van Bel Air naar upstate New York waar zijn oudste dochter Saina, de kunstwereld ontvluchte it-girl, woont. Charles moet kiezen tussen de oude en de nieuwe wereld, tussen alles achterlaten en zijn droom om in China opnieuw te beginnen. Als hij daar het land van zijn voorouders terug kan claimen komt alles goed, denkt hij.De Wangs vs. de wereld biedt een verfrissende, grappige en doortastende blik op liefde, identiteit en de Amerikaanse droom.

Wil je het boek lezen?De Wangs vs. de wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jade Chang. Lezen De Wangs vs. de wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN