Je iPad als mobiel kantoor

Je iPad als mobiel kantoor - Peter van Loevezijn | Fthsonline.com

....000 iPads. Dat is een verdubbeling van het aantal in een ... Je iPad als mobiel kantoor 2e herziene editie iOS7 proof ... ... ... Je iPad als mobiel kantoor (e-book) Momenteel zijn er meer dan een miljoen tablets in Nederland waarvan 700.000 iPads. Dat is een verdubbeling van het aantal in een jaar. Na het grote succes in de privésfeer schaffen nu ook steeds meer professionals en managers de iPad aan met het doel... Met Je iPad als mobiel kantoor in je hand of op je iPad ben je in staat die keuzes te maken om vervolgens te snappen hoe slim werken eruit kan zien. Daarmee is het boek niet zaligmakend, zo van: als ik he ... bol.com | Je iPad als mobiel kantoor | 9789089653673 ... ... . Daarmee is het boek niet zaligmakend, zo van: als ik het boek maar lees, dan gaat alles vanzelf. Helaas, was dat maar zo. Want met een iPad werk je stukken efficiënter, hoef je minder of zelfs geen papier te gebruiken en beschik je altijd en overal over de juiste informatie. Maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe je hem optimaal inzet. Deze volledig vernieuwde editie van Je iPad als mobiel kantoor belicht de strategische kant van het verhaal. Je iPad als mobiel kantoor gebruiken gaat je veel werkwinst opleveren in tijd en motivatie. De vraag is alleen hoe je dit aanpakt.Vorige week gaf Peter van Loevezijn al 5 tips om je iPad als mobiel kantoor te gebruiken. Nu komt hij met 5 bonustips. Je iPad als mobiel kantoor | Peter van Loevezijn. slim (samen)werken, waar je ook bent. ... Daarvoor heb je een device nodig: de iPad. Want met een iPad werk je stukken efficiënter, hoef je minder of zelfs geen papier te gebruiken en beschik je altijd en overal over de juiste informatie. Je iPad als mobiel kantoor (4e herziene editie) Weet je waarom efficiënter werken vaak niet lukt? Omdat we twee cruciale stappen overslaan: stoppen met papier en slim gebruikmaken van technologie. Daarvoor heb je een device nodig: de iPad. Want met een iPad werk je stukken efficiënter hoef je minder... Peter van Loevezijn vertelt over de 4e herziene editie van Je iPad als mobiel kantoor. Mee...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter van Loevezijn
DIMENSIE
7,20 MB
BESTANDSNAAM
Je iPad als mobiel kantoor.pdf

OMSCHRIJVING

Weet je waarom efficiënter werken vaak niet lukt? Omdat we twee cruciale stappen overslaan: stoppen met papier en slim gebruikmaken van technologie. Daarvoor heb je een device nodig: de iPad. Want met een iPad werk je stukken efficiënter, hoef je minder of zelfs geen papier te gebruiken en beschik je altijd en overal over de juiste informatie. Maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe je hem optimaal inzet. Deze volledig vernieuwde editie van Je iPad als mobiel kantoor belicht de strategische kant van het verhaal. Hoe organiseer je dat nu goed, werken met je iPad? Hoe start je en hoe bouw je het succesvol uit binnen je organisatie? Daarnaast is er oog voor de praktische kant. Je leest met welke apps je slimmer presenteert, notuleert, communiceert, stukken schrijft, taken bijhoudt, marketing en sales bedrijft. Kortom, een boek waarmee je het maximale uit je zakelijke iPad haalt!Meer dan 10.000 exemplaren verkocht!Een doeltreffende aanpak om je iPad zakelijk te gebruiken.De beste apps om slimmer (samen) te werken.

Wil je het boek lezen?Je iPad als mobiel kantoor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter van Loevezijn. Lezen Je iPad als mobiel kantoor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN