Magic Wind 2

Magic Wind 2 - gianfanco manfredi | Fthsonline.com

...voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de lange traditie van de Italiaanse western ... Warhammer: Vermintide 2 - Winds of Magic for PC Reviews ... ... . Aan de klassieke sfeer van het genre wordt een duistere rand van fantasy, suspense en mystiek toegevoegd. Voor liefhebbers van western, horror en magie! Magic Wind 2. Klauwen ISBN: 978-94-6373-162-1 Softcover 96 blz. Magic Wind, de witte sjamaan. Magic Wind voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de lange traditie van de Italiaanse western. Aan de klassieke sfeer van het genre wordt een duistere rand van fantasy, s ... Stripspeciaalzaak.be > Magic Wind 1-2 ... . Aan de klassieke sfeer van het genre wordt een duistere rand van fantasy, suspense en mystiek toegevoegd. Voor liefhebbers van western, horror en magie! Magic Wind combineert de klassieke sfeer van een western met de donkere sfeer van horror in fantastische, surrealistische avonturen.. Schepper Manfredi zet een keur aan Europees talent in (o.a. Frisenda, Parlov, Milazzo, Ortiz, Ramella en Perovic) die ons net zo gemakkelijk meenemen naar de prairies en de Indiaanse manier van leven als naar de donkere krochten van ein...

INFORMATIE

AUTEUR
gianfanco manfredi
DIMENSIE
7,28 MB
BESTANDSNAAM
Magic Wind 2.pdf

OMSCHRIJVING

Hij overleefde ternauwernood een treinramp en heeft een stuk metaal in zijn schedel. Als Ned Ellis ontwaakt is hij zijn geheugen kwijt. Wie is hij? Waar komt hij vandaan? Aan wiens kant hoort hij te staan? De Sioux die hem vinden en voor hem zorgen tot hij weer beter is, geven hem een nieuwe naam. Magic Wind, de witte sjamaan. Magic Wind voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de lange traditie van de Italiaanse western. Aan de klassieke sfeer van het genre wordt een duistere rand van fantasy, suspense en mystiek toegevoegd. Voor liefhebbers van western, horror en magie!

Wil je het boek lezen?Magic Wind 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur gianfanco manfredi. Lezen Magic Wind 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN