Richtlijn diagnostiek van stoornissen in het gebruik van alcohol in het kader van CBR-keuringen

Richtlijn diagnostiek van stoornissen in het gebruik van alcohol in het kader van CBR-keuringen - none | Fthsonline.com

...gen, R.J.P. Hazewinkel e.a. (redactie) Wetenschappelijke kennis ... Richtlijn diagnostiek van stoornissen in het gebruik van ... ... . Voor de behandeling van een (levensbedreigende) benzodiazepine-intoxicatie is een antidotum beschikbaar: flumazenil. Op basis van 5,9 doden (ten gevolge van een geslaagde suïcide) per miljoen recepten is het geschatte mortaliteitsrisico door een overdosis benzodiazepines (al of niet gecombineerd met alcohol) in Nederland ongeveer 57 doden per jaar. Zoek. Search: Mijn account Bestel Richtlijn diagnostiek van s ... bol.com | Richtlijn diagnostiek van stoornissen in het ... ... . Zoek. Search: Mijn account Bestel Richtlijn diagnostiek van stoornissen in het gebruik van alcohol in het kader van CBR-keuringen van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Gebruik ter ondersteuning van de diagnostiek bij volwassenen in de generalistische basis ggz en de gespecialiseerde ggz de daarvoor geëigende gestandaardiseerde vragenlijsten. Aandachtspunten. Vanuit het perspectief van herstelondersteuning zijn de zorgbehoefte en zelfredzaamheid van de patiënt onderdeel zijn van de inventarisatie....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
11,42 MB
BESTANDSNAAM
Richtlijn diagnostiek van stoornissen in het gebruik van alcohol in het kader van CBR-keuringen.pdf

OMSCHRIJVING

Richtlijn diagnostiek van stoornissen in het gebruik van alcohol in het kader van CBR-keuringen 1e druk is een boek uitgegeven bij Tijdstroom. ISBN 9789058981981 Deze richtlijn is een landelijk geldende, optimale beschrijving van de best mogelijke zorg voor de pati nt, bedoeld om zorgverleners te ondersteunen bij de klinische besluitvorming. De richtlijn berust op de resultaten van wetenschappelijk onderzoek, ervaringskennis en aansluitende meningsvorming door beroepsbeoefenaren en pati nten.De Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) heeft het initiatief genomen voor de ontwikkeling van deze richtlijn om daarmee psychiaters die een keuring uitvoeren in opdracht van het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR), te voorzien van informatie en een methode om tot een zorgvuldig klinisch oordeel te kunnen komen. Met deze richtlijn denkt de NVvP een grote bijdrage te hebben geleverd aan zowel nauwgezet keuringsonderzoek ten dienste van de verkeersveiligheid in Nederland, als aan een goed onderbouwd klinisch oordeel waarop gekeurden moeten kunnen rekenen.

Wil je het boek lezen?Richtlijn diagnostiek van stoornissen in het gebruik van alcohol in het kader van CBR-keuringen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Richtlijn diagnostiek van stoornissen in het gebruik van alcohol in het kader van CBR-keuringen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN