Schaduwweduwe

Schaduwweduwe - AFJ Klijn | Fthsonline.com

...Een verhaal dat gaat over een taboe waarvan vele het meemaken maar niet met de buitenwereld kunnen ... Wie is toch die huilende vrouw op rij 17? Dat is de ... - NRC ... ... Je bent een schaduwweduwe. Vaak humoristisch, met interviews en een genuanceerde houding schetst Carolien Harrems in haar boek Schaduwweduwe het ontstaan en verloop van veel driehoeksverhoudingen, maar vooral ook de afloop als de minnaar overlijdt. Like Lian Brandsma Uitvaartzorg. Quicklinks. Rouw: de minnares of schaduwweduwe In naam van de liefde vraag ik hiermee uw aandacht voor de schaduwweduwe. In onze westerse cultuur is het kerngezin (dat bestaat uit 1 man, 1 vrouw en een aantal kinderen ... Schaduwweduwe van Angelique van DongenRascha Peper | Boek ... ... . In onze westerse cultuur is het kerngezin (dat bestaat uit 1 man, 1 vrouw en een aantal kinderen) de norm. Binnen die norm is… Binnenkort publiceert ze tips op haar website www.schaduwweduwe.nl. "Zoals informatie over hoe je een alternatief afscheid vorm kan geven, maar ook waar rouwbegeleiding te krijgen is en een plek om met lotgenoten van gedachten te wisselen. ... 'Schaduwweduwe (set van 10)' door Rascha Peper - Onze prijs: €19,90 - Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen Auteur: C. Harrems Nederlands 174 pagina's Uitgeverij Ten Have september 2005 SamenvattingA.F.J. KlijnDe apocriefenOpenbaringen, evangelien, orakels, brieven en andere... Uitzending gemist van Achter Gesloten Deuren op NET 5. Bekijk deze uitzending van "Achter Gesloten Deuren" dan nogmaals op Uitzendinggemist.net Schaduwweduwe. dag mevrouw, mag ik u interrumperen wil u graag condoleren met het verlies van uw man ben er ondersteboven van hij was altijd zo attent een zeer galante vent met wie ik goed kon praten zoals we soms wel uren zaten af en toe waren het hele dagen dat we samen innig lagen bij mij thuis in het grote bed en nadat ik koffie had gezet Schaduwweduwe van Angelique van Dongen kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789086602629....

INFORMATIE

AUTEUR
AFJ Klijn
DIMENSIE
3,60 MB
BESTANDSNAAM
Schaduwweduwe.pdf

OMSCHRIJVING

SchaduwweduwePassie en pijn van een minnaresDe auteur komt vanuit haar beroep als uitvaartondernemer intensief in contact met heel verschillende categorieën nabestaanden. De persoon met wie de overledene eventueel een buitenechtelijke relatie heeft onderhouden, is een daarvan. Aan de hand van een groot aantal interviewfragmenten over herkenbare thema's, zoals spelregels bij driehoeksrelaties, list en bedrog, de rol van familie en omgeving en het afscheid nemen, schetst ze in dit boek het ontstaan en het verloop van veel driehoeksverhoudingen. Op zich een thema dat regelmatig wordt beschreven; echter, dit boek gaat een stap verder en beschrijft uitvoerig wat er gebeurt als de minnaar overlijdt. Hoewel niet officieel erkend, hebben ook de zogenaamde schaduwweduwen volgens Harrems recht op hun eigen verdriet en op een volwaardig rouwproces. Daartoe geeft ze enkele tips en adviezen. Een prettig leesbaar en gevoelig boek over een onderwerp dat weinig wordt besproken, maar voor velen herkenbare elementen zal bevatten.

Wil je het boek lezen?Schaduwweduwe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur AFJ Klijn. Lezen Schaduwweduwe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN