Onder rectoren

Onder rectoren - Remy Amkreutz | Fthsonline.com

...siteiten. In principe zou hij zich dus nog voor een tweede termijn - het maximum - als rector van de UA ... Onder rectoren | Boeken ... ... Voor het eerst spreken prominente academici vrijuit over hun visie op universitair onderwijs en onderzoek, over de rol die zij kunnen spelen in het beleid en in de publieke opinie én over de machinaties achter de schermen. Remy Amkreutz toont in Onder rectoren een wereld die doorgaans verborgen blijft. Het inreisverbod uit de zeven islamlanden van Trump was een schandalige maatregel, onder meer omdat de ... Onder rectoren | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Het inreisverbod uit de zeven islamlanden van Trump was een schandalige maatregel, onder meer omdat de VS daarmee zijn grenzen sloot voor Syrische oorlogsvluchtelingen, maar volgens de rectoren ... Remy Amkreutz toont in Onder rectoren een wereld die doorgaans verborgen blijft. Een wereld waarin macht niet altijd ligt waar ze thuishoort en waarin academici elkaar de duvel aandoen om ze te ver werven. Reacties op Onder rectoren. Op ons blog. AMC staat op punt van faillissement wegens pandemie. En dat merkten we ook bij de recentste rector Onder rectoren, Remy Amkreutz - Ebook - 9789461319265 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Onder rectoren (ePUB) Bekijk alles. Onder rectoren Remy Amkreutz • Boek • paperback. Samenvatting . Wat is vandaag de rol van de universiteiten van Vlaanderen? De tijd dat universiteiten ondoorzichtige bastions waren ligt lang achter ons. Communicatie, democratie en marktdenken spelen een steeds grotere rol. Remy Amkreutz toont in Onder rectoren een wereld die doorgaans verborgen blijft. Een wereld waarin macht niet altijd ligt waar ze thuishoort en waarin academici elkaar de duvel aandoen om ze te ver werven. Specificaties. ISBN-nummer: 9789461317940 ... Plagiaat bij UvA: Als rector magnificus van de Universiteit van Amsterdam nam Dymph van den Boom maatregelen tegen plagiaat. Zelf nam ze die gedragsregels niet zo nauw. VUB-rector Caroline Pauwels: "Er is nu de afspraak onder rectoren om met de inlichtingendiensten het gesprek aan te gaan en te horen hoe zij tegenover bepaalde landen staan." Beeld Tine Schoemaker Onder rectoren (Remy Amkreutz) Achter de schermen van onze universiteiten. Wat is vandaag de rol van de universiteiten van Vlaanderen? De tijd dat universiteiten ondoorzichtige bastions waren ligt lang achter ons. Communicatie, democratie en marktdenken spelen een steeds grotere rol....

INFORMATIE

AUTEUR
Remy Amkreutz
DIMENSIE
3,42 MB
BESTANDSNAAM
Onder rectoren.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is vandaag de rol van de universiteiten van Vlaanderen? De tijd dat universiteiten ondoorzichtige bastions waren ligt lang achter ons. Communicatie, democratie en marktdenken spelen een steeds grotere rol. En dat merkten we ook bij de recentste rectorverkiezingen aan de KU Leuven, UGent, VUB, Universiteit Antwerpen en UHasselt, die aantoonden dat verkiezingen niet alleen in de politiek een onmiskenbaar soapgehalte hebben. Voor het eerst spreken prominente academici vrijuit over hun visie op universitair onderwijs en onderzoek, over de rol die zij kunnen spelen in het beleid en in de publieke opinie én over de machinaties achter de schermen. Remy Amkreutz toont in Onder rectoren een wereld die doorgaans verborgen blijft. Een wereld waarin macht niet altijd ligt waar ze thuishoort en waarin academici elkaar de duvel aandoen om ze te ver werven.

Wil je het boek lezen?Onder rectoren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Remy Amkreutz. Lezen Onder rectoren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN