PEP-Talk

PEP-Talk - Jessica van Wingerden | Fthsonline.com

...k gesprek bespreken wij jouw probleem, brengen we mogelijkheden in kaart en krijg je een helder advies over het benodigde plan van aanpak ... Pep-talk - - 9789462720756 | Bruna.nl ... . pep talk definition: 1. a short speech intended to encourage people to work harder or try to win a game or competition…. Learn more. De PEP-Talk waaier bevat 30 inspirerende vragen die mensen stimuleren om eens kritisch naar zichzelf en de betekenis van het werk te kijken. Deze vragen helpen om een energiek dialoog te voeren en geven daarmee net dat zetje om vanuit passie en energie weer een stap vooruit t ... Peptalk - 4 definities - Encyclo ... . Deze vragen helpen om een energiek dialoog te voeren en geven daarmee net dat zetje om vanuit passie en energie weer een stap vooruit te doen. The PEP Talk questions inspire people into action to work on their Passion, Energy and Perfomance." "As a manager you know better than anybody that employees who work with passino and energy make all the difference. But experience has also shown you that it's not selfevident for everyone. PEP-talk: een pleister voor het hart? 12 december 2019 Categorie Overig Datum 12 december 2019 Tijdstip 12:30 - 12:50 uur Lokatie LUMC Boerhaaveplein Organisator Cel en Chemische Biologie. Maandelijks doet een LUMC-wetenschapper een boekje open tijdens de nieuwe PEP-talks. Iedereen is van harte welkom. PEP staat dan ook voor 'Patienten en ... Pep talk definition: A pep talk is a speech which is intended to encourage someone to make more effort or feel... | Meaning, pronunciation, translations and examples Bij Peptalk Publishers kunt u terecht voor al uw zakelijke uitgaven, zoals een brochure of bedrijfsfolder. Tevens bieden wij bedrijven en stichtingen een mogelijkheid om hierin te adverteren. Soms gaat het vanzelf, maar er zijn ook van die momenten dat je wel een PEP-Talk kunt gebruiken. Net even die spiegel om eens kritisch tegen jezelf en je werk aan te kijken. Of dat zetje om weer een stap vooruit te doen. En omdat je baan de ene dag wat meer van je vraagt dan de andere, heb je soms een PEP-Talk nodig om dingen anders te doen. Vertalingen in context van "pep talk" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Als dit een pep talk is, moet je er nog aan werken. Maak werk van Passie, Energie en Prestatie PEP-Talk stimuleert je om te reflecteren en in gesprek te gaan en geeft je soms net de spreekwoordelijke trap onder je kont om in actie te komen. Kortom: dit boek daagt je uit actief werk te maken van Passie, Energie en Prestatie in je baan....

INFORMATIE

AUTEUR
Jessica van Wingerden
DIMENSIE
9,64 MB
BESTANDSNAAM
PEP-Talk.pdf

OMSCHRIJVING

"PEP-Talk 1e druk is een boek van Jessica van Wingerden uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789462720695 * Een inspirerend en activerend werkboek gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.* Voor iedereen die wel een PEP-Talk kan gebruiken.* Nooit meer ploeteren,maar presteren vanuit passie en energie.Wie wil er niet met Passie en Energie Presteren? Soms gaat het vanzelf, maar er zijn ook van die momenten dat je wel een PEP-Talk kunt gebruiken. Net even die spiegel om eens kritisch tegen jezelf en je werk aan te kijken. Of dat zetje om weer een stap vooruit te doen.En omdat je baan de ene dag wat meer van je vraagt dan de andere, heb je soms een PEP-Talk nodig om dingen anders te doen. ""PEP-Talk"" stimuleert je om te reflecteren en in gesprek te gaan en geeft je soms net de spreekwoordelijke trap onder je kont om in actie te komen.Kortom: dit boek daagt je uit actief werk te maken van Passie, Energie en Prestatie in je baan. Een doe-boek om direct mee aan de slag te gaan en zo het beste uit jezelf te halen."

Wil je het boek lezen?PEP-Talk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jessica van Wingerden. Lezen PEP-Talk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN