De stad is een boek

De stad is een boek - Pieter Ballon | Fthsonline.com

... grote schrijvers, op zoek naar het wezen van de stad en stelt hij een aantal ontwerpprincipes op voor slimme ... De glazen stad - Wikipedia ... ... In De stad is een boek brengt Pieter Ballon zijn passie voor steden, literatuur en technologie samen. In drie uitgebreide essays gaat hij, geleid door enkele grote schrijvers, op zoek naar het wezen van de stad en stelt hij een aantal ontwerpprincipes op voor slimme steden. Het verhaal speelt zich af in een onbepaalde tijd, maar is deels terug te voeren op de stichting/bouw van de stad Brasilia (jaren 60) en een schaakpartij uit 1892.President Juan Sebastian Vardos wil zijn land Aguazul in Zuid-Amerika opstuwen in de vaart der volkeren. Om n ... De stad is een boek van | Boek en recensies | Hebban.nl ... .President Juan Sebastian Vardos wil zijn land Aguazul in Zuid-Amerika opstuwen in de vaart der volkeren. Om niet met de oude steden opgescheept te zitten liet hij een nieuwe stad bouwen die naar hem genoemd is: Ciudad de Vardos, en ... De stad is een boek. De hoogtechnologische smart city komt eraan. Maar hoe zorgen we ervoor dat ze de ziel van de stad versterkt, en niet kapotmaakt?In De stad is een boek brengt Pieter Ballon zijn passie voor steden, literatuur en technologie samen.In drie uitgebreide essays gaat hij, geleid door enkele grote schrijvers, op zoek naar het wezen van de stad en stelt hij een aantal ... De crowdfundingcampagne Blind Walls Gallery: Het Boek staat op voordekunst.nl. Doneer nu en maak dit project van Blind Walls Gallery mogelijk! De hoogtechnologische smart city komt eraan. Maar hoe zorgen we ervoor dat ze de ziel van de stad versterkt, en niet kapotmaakt?In De stad is een boek brengt Pieter Ballon zijn passie voor steden, literatuur en technologie samen.In drie uitgebreide essays gaat hij, geleid door enkele grote schrijvers, op zoek naar het wezen van de stad en stelt hij een aantal ontwerpprincipes op voor slimme ... Annelies Verbeke is een geweldige auteur. Download en lees het boek Naar de stad op onze website boek-durf.be. Helemaal vrij. U vindt Naar de stad in PDF, ePUB, MOBI. De Wortels van de Stad is een boek waarin de lezer een uitermate interessante reis (mee)maakt. En men laat zich in toenemende mate door het avonturenverhaal meeslepen als men aan de aard van de vertelling gewend is geraakt. Het hele boek door zijn glimpen op te vangen van andere grote... Koop het boek "De alledaagse en de geplande stad" online met studentenkorting » Als student krijg je maximaal 5% korting bij aankoop van twee of meer Nederlandstalige studieboeken die zijn voorgeschreven door een HBO / WO-opleiding. Dit boek komt in aanmerking! Boek. Het boek gaat over het wel en wee van de tuindersfamilie Stein. Noodzakelijke reorganisaties, o...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Ballon
DIMENSIE
4,18 MB
BESTANDSNAAM
De stad is een boek.pdf

OMSCHRIJVING

De hoogtechnologische smart city komt eraan. Maar hoe zorgen we ervoor dat ze de ziel van de stad versterkt, en niet kapotmaakt?In De stad is een boek brengt Pieter Ballon zijn passie voor steden, literatuur en technologie samen.In drie uitgebreide essays gaat hij, geleid door enkele grote schrijvers, op zoek naar het wezen van de stad en stelt hij een aantal ontwerpprincipes op voor slimme steden.

Wil je het boek lezen?De stad is een boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Ballon. Lezen De stad is een boek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN