De stalen Madonna

De stalen Madonna - Ate de de Jong | Fthsonline.com

...ent de filmindustrie als geen ander, maar sinds de gruwelijke moord op zijn geliefde, Rebecca, wil hij er niets meer mee te maken hebben ... De stalen Madonna | Ate de Jong - Doorbraak winkel ... . Totdat een louche Hollywood-producent in koelen bloede wordt doodgeschoten. De stalen Madonna | ISBN 9789044347968 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ate de Jong is filmregisseur, scenarioschrijver en filmproducent. In maart verschijnt 'De stalen Madonna' waarmee hij debuteert als thrillerschrijver. Op Hebban lees je een exclusieve voorpublicatie. ... De stalen Madonna - Chicklit.nl ... . In maart verschijnt 'De stalen Madonna' waarmee hij debuteert als thrillerschrijver. Op Hebban lees je een exclusieve voorpublicatie. Over De stalen Madonna van Ate de Jong. Iemand in Hollywood is schuldig aan de moord op de vrouw van Leo Berliner. Informatie over het boek: 'De stalen Madonna' van Ate de de Jong Ate de Jong is een geweldige auteur. Download en lees het boek De stalen Madonna op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt De stalen Madonna in PDF, ePUB, MOBI. De stalen Madonna Ate de Jong . Leo Berliner kent de filmindustrie als geen ander, maar sinds de gruwelijke moord op zijn geliefde, Rebecca, wil hij er niets meer mee te maken hebben. Totdat een louche Hollywood-producent in koelen bloede wordt doodgeschoten. De Stalen Madonna - Ate de Jong (2016) mijn stem. geen stemmen. Nederlands Thriller . 320 pagina's Eerste druk: House of Books, Vianen (Nederland) Iemand in Hollywood is schuldig aan de moord op de vrouw van Leo Berliner. De kans om die moord te onderzoeken komt wanneer een ... Het e-book De stalen Madonna, geschreven door Ate de Jong, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 'De stalen Madonna' begint met de moord op filmproducent Lloyd Bloom. Bloom is bezig met de film 'Highway to Hell'. Hij is één van de zeven namen op een verzekeringspolis. Gebeurt er iets ernstigs met één van hen, dan moet de verzekeraar er financieel zorg voor dragen dat de film alsnog afgerond wordt. De stalen Madonna. 0.0 0 5 Schrijver: Ate de de Jong. Beschikbaar als e-book. Leo Berliner kent de filmindustrie als geen ander, maar sinds de gruwelijke moord op zijn geliefde, Rebecca, wil hij er niets meer mee te maken hebben. Totdat een louche Hollywood-producent in koelen bloede wordt doodgeschoten. De Stalen Madonna, een thriller van Ate de Jong. Leo Berliner kent de filmindustrie als geen ander, maar sinds de gruwelijke moord op zijn geliefde, Rebecca, wil hij er niets meer mee te maken hebben. Totdat een louche Hollywood-producent in koelen bloede wordt doodgeschoten. De stalen Madonna bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt....

INFORMATIE

AUTEUR
Ate de de Jong
DIMENSIE
10,80 MB
BESTANDSNAAM
De stalen Madonna.pdf

OMSCHRIJVING

Leo Berliner kent de filmindustrie als geen ander, maar sinds de gruwelijke moord op zijn geliefde, Rebecca, wil hij er niets meer mee te maken hebben. Totdat een louche Hollywood-producent in koelen bloede wordt doodgeschoten. De Amerikaanse recherche houdt het op een wraakactie uitgevoerd door de maffia. Case closed. Maar een Hollandse verzekeringsmaatschappij moet drie miljoen betalen en stuurt Leo naar Hollywood om de zaak nader te onderzoeken.Leo's speurtocht voert hem naar de opnames van de speelfilm Highway to Hell, een glamourwereld vol leugens, bedrog, overspel en drugs. Iedereen werkt hem tegen. Toch graaft Leo met gevaar voor eigen leven dieper en dieper in de filmbeerput, omdat dit zijn laatste kans is om de demonen uit zijn verleden te overwinnen. Hollywood is schuldig, maar kan Leo het bewijzen?

Wil je het boek lezen?De stalen Madonna in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ate de de Jong. Lezen De stalen Madonna Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN