Soms Sloot Ik Mijn Ogen

Soms Sloot Ik Mijn Ogen - Peter Drehmanns | Fthsonline.com

...rouw en een ghostwriter die haar dramatische relaas optekent ... Soms sloot ik mijn ogen van Peter Drehmanns ... ... . De vrouw is op haar zesde onder raadselachtige omstandigheden bij een Fries echtpaar terechtgekomen. Soms sloot ik mijn ogen verhaalt van een duel tussen twee personages: een uit India geadopteerde vrouw en een ghostwriter die haar dramatische relaas optekent. De vrouw is op haar zesde onder raadselachtige omstandigheden bij een Fries echtpaar terechtgekomen. "Soms sloot ik mijn ogen" is een psychologische roman over ... Soms sloot ik mijn ogen (e-Book) - Peter Drehmanns ... ... . "Soms sloot ik mijn ogen" is een psychologische roman over het zoeken naar een vader en over het zoeken naar de waarheid. De aangeleverde flaptekst Op zijn eigen website geeft de auteur aan waarover zijn boek gaat: Mijn nieuwe roman Soms sloot ik mijn ogen ligt momenteel in de boekhandel. Soms sloot ik mijn ogen verhaalt van een duel tussen twee personages: een uit India geadopteerde vrouw en een ghostwriter die haar dramatische relaas optekent. De vrouw is op haar zesde onder raadselachtige omstandigheden bij een Fr...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Drehmanns
DIMENSIE
9,47 MB
BESTANDSNAAM
Soms Sloot Ik Mijn Ogen.pdf

OMSCHRIJVING

Soms sloot ik mijn ogen verhaalt van een duel tussen twee personages: een uit India geadopteerde vrouw en een ghostwriter die haar dramatische relaas optekent. De vrouw is op haar zesde onder raadselachtige omstandigheden bij een Fries echtpaar terechtgekomen. Een kwart eeuw later schakelt ze een ghostwriter in, die zich ontfermt over haar levensverhaal en het tegelijkertijd tracht te verhelderen. Samen vertrekken ze naar Calcutta om daar het verre verleden en de biologische vader van de vrouw terug te vinden. In de chaotische metropool ontspint zich een zinderende zoektocht, waarbij de rolverdeling tussen beide personages ernstig ontwricht raakt. De ghostwriter tast steeds meer in het duister. Wordt de vrouw die hij wilde helpen zijn ondergang? In een wervelden en gevarieerde stijl vertelt Peter Drehmanns over valse vaders, verwarde dochters, waarheidszoekers en verdwijnkunstenaars.

Wil je het boek lezen?Soms Sloot Ik Mijn Ogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Drehmanns. Lezen Soms Sloot Ik Mijn Ogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN