Statistiek met Excel

Statistiek met Excel - Jacques van der Elst | Fthsonline.com

...d-in) beschikt voor statistische bewerkingen ... Statistiek met excel - Procles ... . Excel jouw variabele (dat moet dan wel een getal zijn) dan aanpast aan een getal met twee decimalen: heeft het getal geen cijfers achter de komma, dan komen er twee nullen achter de komma (1,00). Zijn er meer cijfers achter de komma bij de ingevoerde variabele, dan rondt Excel het automatisch af. Noordhoff. Over ons; Contact; Klantenservice; Werken bij Noordhoff; Nieuws; Pers; Duurzaam ondernemen; Sponsoring; Webshop - Veel mensen al ervaring met Excel hebben. - Bijna ieder PC wel voorzien is van Excel ... Beschrijvende statistiek met Excel Data Analyse - Dannybood.nl ... . - Bijna ieder PC wel voorzien is van Excel. - Gegevens worden vaak al in Excel formaat aangeleverd worden, of zijn makkelijk om te zetten zijn naar Excel. Ook al heb je ervaring met Excel, dan zijn toch niet alle in Excel te gebruiken statistische technieken direct even duidelijk. Statistiek met Excel is een studieboek voor iedereen die statistische berekeningen moet maken. Alle onderwerpen die in een basiscursus statistiek aan bod komen, zoals frequentie- en kansverdelingen, hypothesetoetsen, regressie enz. worden behandeld. Statistiek met Excel is een studieboek voor iedereen die statistische berekeningen moet maken. Alle onderwerpen die in een basiscursus statistiek aan bod komen, zoals frequentie- en kansverdelingen, hypothesetoetsen, regressie ... 9789001861193 Basisboek statistiek met Excel koop je vanaf 20.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen √©nkel risico. "Het Basisboek Statistiek met Excel" (verschijnt 2011). Als voorbeeld is voor deze beknopte handleiding het databestand "datakwartet8" gebruikt, dat je ook op deze website vindt in de databestanden map. Als je Excel opent, kom je in het volgende scherm: Figuur E.1 Openingsscherm van Excel 2007. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Basisboek statistiek met Excel, geschreven door Ben Baarda & Rene van Vianen. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over statistiek, Statistiek, samenvatting, excel, Ben Baarda, Chi kwadraat, Chronbachs alpha & Cramers V. Samenvatting Basisboek Statistiek met Excel - Hoofdstukken 1 t/m 6, 10 en 13. Hoofdstukken 1 t/m 6, 10 en 13. Universiteit / hogeschool. Avans Hogeschool. Vak. HR-analytics. Titel van het boek Basisboek Statistiek met Excel; Auteur. Dirk Benjamin Baarda; Ren√...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacques van der Elst
DIMENSIE
8,60 MB
BESTANDSNAAM
Statistiek met Excel.pdf

OMSCHRIJVING

Statistiek met Excel is een studieboek voor iedereen die statistische berekeningen moet maken. Alle onderwerpen die in een basiscursus statistiek aan bod komen, zoals frequentie- en kansverdelingen, hypothesetoetsen, regressie enz. worden behandeld.

Wil je het boek lezen?Statistiek met Excel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacques van der Elst. Lezen Statistiek met Excel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN