The network always wins

The network always wins - Peter Hinssen | Fthsonline.com

...in dit nieuwe tijdperk kan maken of kraken, en hoe je die energie kan aanwenden om je organisatie wendbaar te houden ... The Network Always Wins - Peter Hinssen. Zoekeenboek.nl ... . Enkel op die manier kunnen bedrijven een rol blijven spelen in een onzekere toekomst. Wat als markten sneller veranderen dan bedrijven? Dit is een boek over snelheid, consumenten en organisaties. Een survivalgids voor wie de toekomst in handen wil nemen. In het huidige digitale tijdperk zijn de traditionele bedrijfsmodellen immers steeds m Het e-book The network always wins, geschreven door Peter Hinssen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 The Network Always Wins toont aan hoe de kracht van het netwer ... The network always wins | Uitgeverij Lannoo ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 The Network Always Wins toont aan hoe de kracht van het netwerk organisaties in dit nieuwe tijdperk kan maken of kraken, en hoe je die energie kan aanwenden om je organisatie wendbaar te houden. Enkel op die manier kunnen bedrijven een rol blijven spelen in een onzekere toekomst. Want het ... The Network Always Wins toont aan hoe de kracht van het netwerk organisaties in dit nieuwe tijdperk kan maken of kraken, en hoe je die energie kan aanwenden om je organisatie wendbaar te houden. Enkel op die manier kunnen bedrijven een rol blijven spelen in een onzekere toekomst. The Network Always Wins toont aan hoe de kracht van het netwerk organisaties in dit nieuwe tijdperk kan maken of kraken, en hoe je die energie kan aanwenden om je organisatie wendbaar te houden. Enkel op die manier kunnen bedrijven een rol blijven spelen in een onzekere toekomst. Want het ......

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Hinssen
DIMENSIE
3,50 MB
BESTANDSNAAM
The network always wins.pdf

OMSCHRIJVING

Wat als markten sneller veranderen dan bedrijven? Dit is een boek over snelheid, consumenten en organisaties. Een survivalgids voor wie de toekomst in handen wil nemen. In het huidige digitale tijdperk zijn de traditionele bedrijfsmodellen immers steeds minder relevant. De tijd van fluïde organisaties en de 'network native' is aangebroken. The Network Always Wins toont aan hoe de kracht van het netwerk organisaties in dit nieuwe tijdperk kan maken of kraken, en hoe je die energie kan aanwenden om je organisatie wendbaar te houden. Enkel op die manier kunnen bedrijven een rol blijven spelen in een onzekere toekomst. Want het netwerk is overal, en zal altijd winnen. Dit boek biedt een origineel en radicaal vernieuwend venster op de moderne organisatie aan de hand van verrassende inzichten uit management, astrofysica, wiskunde en moderne geschiedenis. Het is even leerzaam als aangenaam om te lezen.

Wil je het boek lezen?The network always wins in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Hinssen. Lezen The network always wins Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN