Wiskunde voor het hoger technisch onderwijs

Wiskunde voor het hoger technisch onderwijs - Lothar Papula | Fthsonline.com

...ngen. De leerboeken, deel 1 en deel 2, bevatten naast theorie een groot aantal opgaven ... Wiskunde voor het hoger onderwijs deel A - Noordhoff ... . Het oefenboek bevat 187 toepassingsgerichte opgaven. Het nieuwe boek wiskunde toegepast deel 2 behandelt de wiskunde voor het hoger technisch onderwijs. Dit tweede deel richt zich op . Nieuw Verzenden. € 56,50 29 apr. '20. Bezoek website 29 apr. '20. ZoekjeBoek.com Losser Bezoek website. Wiskunde voor hoger onderwijs Deel A (ISBN 978 90 01 70255 7. De methode Wiskunde voor het hoger technisch onderwijs bestaat uit twee delen. Beide ... PDF Wiskunde Voor Het Hoger Technisch Onderwijs ... . De methode Wiskunde voor het hoger technisch onderwijs bestaat uit twee delen. Beide leerboeken bevatten naast de theorie een groot aantal opgaven, waarbij ook problemen uit de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en natuurkunde aan de orde komen. De serie Wiskunde voor het Hoger Onderwijs is al jarenlang dé wiskundemethode bij uitstek voor met name technische hbo-studies. Deel A sluit aan bij het eerste studiejaar, Deel B biedt de noodzakelijke wiskundige verdieping en toepassing voor de hoofdfase van de opleiding. Artikelomschrijving. De methode Wiskunde voor het hoger technisch onderwijs bestaat uit twee delen. Beide leerboeken bevatten naast de theorie een groot aantal opgaven, waarbij ook problemen uit de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en natuurkunde aan de orde komen. Wiskunde - Academische bachelor . Vanaf het eerste jaar word je ingeleid in de diverse wiskundige domeinen: van abstracte vakken als algebra, meetkunde en analyse, tot toegepaste vakken als wiskundige modellen in levenswetenschappen, numerieke wiskunde en kanstheorie en statistiek. Toegepaste wiskunde deel 1 (6e druk, 2016) behandelt de wiskundeleerstof voor de propedeusefase. Het boek is geschikt voor alle opleidingen in het hoger technisch onderwijs.In deel 1 krijgt de student veel oefeningen aangereikt. Met voorbeelden wordt de student door de stof geleid. De methode "Wiskunde voor het hoger technisch onderwijs" bestaat uit twee leerboeken en een oefenboek met toepassingen. De leerboeken, deel 1 en deel 2 bevatten naast theorie een groot aantal opgaven. Het oefenboek bevat 187 toepassingsgerichte opgaven....

INFORMATIE

AUTEUR
Lothar Papula
DIMENSIE
8,67 MB
BESTANDSNAAM
Wiskunde voor het hoger technisch onderwijs.pdf

OMSCHRIJVING

Wiskunde voor het hoger technisch onderwijs: oefenboek : toepassingsgerichte opgaven uit de natuurwetenschap en de techniek met uitvoerige oplossingen (Academic Service wetenschap en techniek) (Dutch) Paperback – 6 April 1993De uitgebreide beschrijving en de volledige wiskundige oplossing van elke opgave laten zien hoe wiskunde wordt toegepast bij het oplossen van problemen uit de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en natuurkunde.De methode Wiskunde voor het hoger technisch onderwijs bestaat uit twee leerboeken en dit oefenboek met toepassingen. De leerboeken, deel 1 en deel 2, bevatten naast de theorie een groot aantal opgaven. Het Oefenboek bevat 187 toepassingsgerichte opgaven.

Wil je het boek lezen?Wiskunde voor het hoger technisch onderwijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lothar Papula. Lezen Wiskunde voor het hoger technisch onderwijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN