De beklimming van de Mont Blanc

De beklimming van de Mont Blanc - Ludovic Escande | Fthsonline.com

...gte is het tevens de hoogste berg in Europa, westelijk van de Kaukasus ... Mont du Chat - Profiel van de beklimming ... . De Mont Blanc is 4808,73 meter hoog (september 2015), inclusief de sneeuw op de top. De beklimming van de Mont Blanc is altijd afzien, maar vergeet niet te genieten! Grote kans dat je dit maar één keer in je leven doet. Vraag je aan Mont Blanc klimmers die net zijn afgedaald naar het dal of ze nog een keer willen, dan zeggen ze meestal: nooit weer! De beklimming van de Mont Blanc (Paperback). Hoogtevrees of niet - als Ludovic Escande zijn vriend en schrijver S ... Literatuur: De beklimming van de Mont Blanc - Ludovic ... ... . Hoogtevrees of niet - als Ludovic Escande zijn vriend en schrijver Sylvain Tesson deelgenoot maakt van zijn... Wij gaan de Mont Blanc beklimmen!' En zo sleuren Tesson, Jean-Christophe Rufin (een andere Franse schrijver) en Daniel Du Lac (een gevierd klimmer) Escande, aanvankelijk met knikkende knieën, naar een hoogte van 4800 meter in een verkwikkend avontuur dat in het teken staat van literatuur en vriendschap. De Mont Blanc ligt op de grens van Frankrijk en Italië. Inclusief zijn ijskap is de berg 4810 meter hoog, maar als het ijs zou smelten, zou hij 'slechts' 4779 meter zijn. De belangrijkste startpunten voor de beklimming van de Mont Blanc zijn Chamonix in de Vallée de Dan is de beklimming van de Mont Blanc een echte aanrader. Om dit huzarenstukje tot een goed einde te brengen, moet je je op de juiste manier voorbereiden. Wij zetten alvast een aantal handige en bruikbare tips op een rijtje. Door onze experte Amandine Doppagne, ... Even op de top van de Mont Blanc staan, met zijn 4.810 meter het dak van West-Europa, voor veel sportieve reizigers is het een uitdaging. Een realistische uitdaging bovendien, want de beklimming van de Mont Blanc is "makkelijk". De eerste beklimming Op 7 augustus 1786 ver...

INFORMATIE

AUTEUR
Ludovic Escande
DIMENSIE
12,8 MB
BESTANDSNAAM
De beklimming van de Mont Blanc.pdf

OMSCHRIJVING

Hoogtevrees of niet – als Ludovic Escande zijn vriend en schrijver Sylvain Tesson deelgenoot maakt van zijn – om het zo maar te zeggen – midlifecrisis, zijn er snel een paar knopen doorgehakt. "Weet je wat wij gaan doen? Wij gaan de Mont Blanc beklimmen!' En zo sleuren Tesson, Jean-Christophe Rufin (een andere Franse schrijver) en Daniel Du Lac (een gevierd klimmer) Escande, aanvankelijk met knikkende knieën, naar een hoogte van 4800 meter in een verkwikkend avontuur dat in het teken staat van literatuur en vriendschap. Waar ze het al doende en na het opslaan van de kampementen over hebben? Over het leven en de liefde, over goede boeken en goed eten. En daar wordt dan weer royaal bij gedronken.

Wil je het boek lezen?De beklimming van de Mont Blanc in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ludovic Escande. Lezen De beklimming van de Mont Blanc Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN