Groot Handboek Lopen

Groot Handboek Lopen - Herbert Steffny | Fthsonline.com

...en geen aanrader. Groot Handboek Lopen (Onbekende bindwijze) ... Spooky, the iPhone Runner: 'Groot Handboek Lopen ... ... . Motivatie en doel - van joggen tot trainen voor een marathon - stretching en powertraining - de juiste... Groot Handboek Lopen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Groot Handboek Lopen PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Groot Handboek Lopen Groot handboek lopen | ISBN 9789044709308 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Groot handboek lopen. A ... Groot handboek lopen - bibliotheek.nl ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Groot handboek lopen. Auteur:Herbert Steffny. Nederlands; 304 pagina's; Deltas Centrale uitgeverij; oktober 2010; Samenvatting. Stap voor stap naar het doel Herbert Steffny heeft enkele decennia lang ervaring opgedaan in het hardlopen en het geven van workshops. Groot handboek lopen | ISBN 9789044728767 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Groot handboek lopen. Van joggen tot trainen voor een marathon - stretching en powertraining - de juiste voedingStap voor stap naar het doelHerbert Steffny heeft enkele decennia lang ervarin...

INFORMATIE

AUTEUR
Herbert Steffny
DIMENSIE
5,92 MB
BESTANDSNAAM
Groot Handboek Lopen.pdf

OMSCHRIJVING

Motivatie en doel - van joggen tot trainen voor een marathon - stretching en powertraining - de juiste voeding. Stap voor stap naar het doel. Herbert Steffny heeft enkele decennia lang ervaring opgedaan in het hardlopen en het geven van workshops. In dit boek vat hij de kennis samen die hij in al die jaren heeft vergaard. Hij geeft professioneel advies over de juiste uitrusting en de verschillende loopdisciplines - van walking tot marathon en zelfs ultraloop. Hij laat zowel de beginner als de gevorderde zien hoe met allesomvattende en in de praktijk getoetste trainingsschema's het doel stap voor stap bereikt kan worden. Bovendien geeft hij informatie over de juiste hardloopstijl, stretchen, voeding en motivatie. Herbert Steffny is afgestudeerd als bioloog en is meervoudig Duits kampioen. Hij heeft deelgenomen aan de Olympische Spelen en won de bronzen medaille tijdens de Europese Kampioenschappen marathon in 1986. In 2003 vestigde hij het Duitse record op de 10.000 meter voor 50-plussers. Herbert Steffny werkt sinds vele jaren als trainer en is een vaak gevraagde hardloopdeskundige op radio en televisie. Zijn boeken over walking en hardlopen zijn stuk voor stuk bestsellers.

Wil je het boek lezen?Groot Handboek Lopen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herbert Steffny. Lezen Groot Handboek Lopen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN