Het leven loopt op wieltjes

Het leven loopt op wieltjes - Annemie Heselmans | Fthsonline.com

...4) geschreven door Annemie Heselmans bestel je op bruna ... Het leven loopt op wieltjes van Annemie Heselmans | Boek ... ... .nl! Na een turnongeval komt de zeventienjarige Annemie Heselmans in een rolstoel terecht. De diagnose is hard: een verlamming of paralyse vanaf de nek en geen zelfstandige ademhaling.In haar autobiografisch boek vertelt Annemie hoe ze samen met haar familie haar leven weer inricht. Het leven loopt op wieltjes | ISBN 9789492159847 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het Leven Loopt Op ... Het leven loopt op wieltjes (e-Book) - Annemie Heselmans ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het Leven Loopt Op Rolletjes 1e druk is een boek van Lucille Werner uitgegeven bij Vip. ISBN 9789022989869 Ik liep naar voren richting schoolbord, pakte eerst een krijtje en tekende een poppetje met daarboven mijn naam. Het poppetje had de knieën en voeten naar binnen gekeerd. Het leven loopt op wieltjes Het leven loopt op wieltjes (e-Book) vallen, opstaan en doorgaan. Prijs: € 9,99: Download direct dit e-Book. Deze titel komt in aanmerking voor. Koop minimaal drie actie e-Books en ontvang 10% stapelkorting! Bekijk alle actie e-Books. Annemie Heselmans. Lees „Het leven loopt op wieltjes Vallen, opstaan en doorgaan" door Annemie Heselmans verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Na een turnongeval komt de zeventienjarige Annemie Heselmans in een rolstoel terecht. De diagnose is hard: een verlammin... HET LEVEN LOOPT OP WIELTJES . Cyrie l Stulens vertelt over een boek dat hij onlangs heeft gelezen. "Het leven loopt op wieltjes", zo luidt de titel van het boek dat Annemie Heselmans enkele maanden geleden schreef en voorstelde aan de pers. Vanuit haar rolstoel signeerde zij het boek met een vingerafdruk op stempelinkt. In Het leven loopt op wieltjes vertelt Annemie over vallen en weer opstaan, in haar eigen humoristische stijl. Welkom, in the kingdom of paralysis. dit werk kent de volgende uitvoeringen. Paperback. ISBN 9789492626936 verschijningsdatum 14/05/2018. NUR 740 Mens en maatschappij algemeen imprint Horizon uitgever. Het leven loopt op wieltjes. We got a life going on here! Een voorbeeld voorstellen. Andere resultaten. Nou ja, voor mij loopt het op...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemie Heselmans
DIMENSIE
9,92 MB
BESTANDSNAAM
Het leven loopt op wieltjes.pdf

OMSCHRIJVING

Na een turnongeval komt de zeventienjarige Annemie Heselmans in een rolstoel terecht. De diagnose is hard: een verlamming of paralyse vanaf de nek en geen zelfstandige ademhaling.In haar autobiografisch boek vertelt Annemie hoe ze samen met haar familie haar leven weer inricht. Uiteindelijk behaalt ze twee masterdiploma's en schopt ze het tot doctor in de biomedische wetenschappen. 'Doctoreren doe je met je hoofd.'Fragmenten uit haar échte leven en haar vele verblijven in het ziekenhuis wisselen elkaar af. De anekdotes uit de praktijk zorgen voor een gezonde verwondering over ogenschijnlijk normale omgangsvormen in de gezondheidszorg en de maatschappij. Verwondering die al eens overgaat in verbazing, bevreemding en zelfs verbijstering. Annemie nodigt de lezer uit om door haar ogen mee te kijken naar een andere realiteit.In Het leven loopt op wieltjes vertelt Annemie over vallen en weer opstaan, in haar eigen humoristische stijl. Welkom, in the kingdom of paralysis.

Wil je het boek lezen?Het leven loopt op wieltjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemie Heselmans. Lezen Het leven loopt op wieltjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN