Ontstressen Achter Het Stuur

Ontstressen Achter Het Stuur - Wim Rombaut | Fthsonline.com

...ster in.Stapje voor stapje liep het stress niveau op in mijn lichaam, terwijl ik weinig tot niets deed om écht te ontstressen ... Amazon.fr - Ontstressen achter het stuur - Rombaut, Wim ... ... . Een 27-jarige man die onder invloed was van cocaïne is maandagochtend achter het stuur in slaap gevallen terwijl hij bij de stoplichten op de Deltaweg in Goes stond. De politie heeft een raam van ... Trieste aanvoerder: 1 op de 4 Belgen met slok op achter het stuur. Een kwart van de Belgische automobilisten heeft er geen probleem mee om met een slokje op achter het stuur te kruipen. VVD-Kamerlid Wybren van Haga is door de politie staande gehouden, omdat hij met te veel alcohol op in de auto is gestapt. Da ... Ontstressen achter het stuur - Rugpijn ? LUMOBack3 ... ... . VVD-Kamerlid Wybren van Haga is door de politie staande gehouden, omdat hij met te veel alcohol op in de auto is gestapt. Dat meldt De Telegraaf. De politicus moet rekening houden met een ... Op een gegeven moment is het vrijwel onmogelijk om tot jezelf te komen en te genieten van het moment. Stress brengt bovendien verregaande - directe én indirecte - gezondheidsrisico's met zich mee, waaronder hartklachten, zwaarlijvigheid, overspannenheid en burn-out. Daarom hierbij 11 tips om stress te verminderen en snel te ontstressen. 1....

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Rombaut
DIMENSIE
10,46 MB
BESTANDSNAAM
Ontstressen Achter Het Stuur.pdf

OMSCHRIJVING

Mensen voelen zich soms opgejaagd, gestresseerd en gefrustreerd in het verkeer.Dit boek is een praktische handleiding om beter met stress om te gaan. De filosofie hierachter is eenvoudig: een combinatie van kalmte en concentratie zorgt ervoor dat je veilig en fit kunt rijden, én met veel minder stress.Met Ontstressen achter het stuur leer je je eigen rituelen te koppelen aan nieuwe gewoonten. Zo ontdek je nieuwe remedies tegen stress. Je neemt minder vermoeid plaats achter het stuur en gaat minder gestrest op de rem staan. Via stretch- en ademhalingsoefeningen, goed bewegen, uitrusten en ontbijten, je stoel juist leren afstellen enzovoort, kom je tot een andere denk- en rijstijl: de TOF-rijstijl. Tijdig vertrekken, Ontspannen en Fit rijden!De waargebeurde verhalen in het eerste deel bieden een inzicht in stressvolle situaties. Deel twee is vergelijkbaar met een kookboek, met gemakkelijke en dagelijks toe te passen recepten. Talrijke, duidelijke foto's illustreren de aanstekelijke oefeningen. Als je een maand lang dagelijks één oefening van gemiddeld een minuut inoefent, zul je het verschil meteen merken.Dit boek kan levens redden en het gaat verder waar sensibilisatie en verkeerscampagnesophouden: het zet aan tot individuele actie. Neem het mee als leidraad voor onderweg. De talrijke tips en oefeningen helpen je goedgezind en alert door de dagelijkse verkeersdrukte.Wim Rombaut is coach en consultant voor bedrijven en bedrijfsleiders. Hij schreef eerder Rug- en nekklachten klein krijgen (2001) en Stilzitten, ben je gek? (2003), en is een veelgevraagde en boeiende spreker. Aleix Domènech, van de gelijknamige studio in Parijs, maakte de foto's.

Wil je het boek lezen?Ontstressen Achter Het Stuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Rombaut. Lezen Ontstressen Achter Het Stuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN