Onze strafpleiters

Onze strafpleiters - Margot Vanderstraeten | Fthsonline.com

...ld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Onze strafpleiters ... Strafpleiters | Woestijnvis ... ... bol.com | Onze strafpleiters (ebook), Margot ... ... ld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Onze strafpleiters. Margot Vanderstraeten. Mens en maatschappij Nog geen waardering Wees de eerste! Gelezen? Geef jouw waardering. Succesvol toegevoegd. Zeven jaar geleden, nog voor Canvas uitpakte met de reeks Strafpleiters, sprak Margot Vanderstraeten al met ... Wie zijn de strafpleiters buiten de rechtbank? Hoe gaan ze om met ups en downs, adrenaline en burn-out? Hoe zwaar weegt de job op het gezin? Wat zijn de uitlaatkleppen in een job die nooit stopt? En gegeven het feit dat één op de drie advocaten leeft van een minimumloon: hoe houden ze zich overeind als ondernemers, in een felle concurrentiestrijd met andere advocaten? Het geweten van onze strafpleiters 12 topadvocaten over schuld en boete, leugen en waarheid, daders en slachtoffers...

INFORMATIE

AUTEUR
Margot Vanderstraeten
DIMENSIE
8,19 MB
BESTANDSNAAM
Onze strafpleiters.pdf

OMSCHRIJVING

Zeven jaar geleden, nog voor Canvas uitpakte met de reeks Strafpleiters, sprak Margot Vanderstraeten al met twaalf vooraanstaande strafpleiters over hun vak, dat ook hun passie is. Hoe verdedigen ze een zware crimineel en waarom? Is waarheid belangrijk en bestaat waarheid wel? Wat denken ze over levenslang en over de cel als straf en als voorbereiding op de maatschappij? Hoe staan ze tegenover de lokroep van de media? Hoezeer vlooien ze de fb-profielen van de juryleden van assisenzaken uit, en in hoeverre zetten ze die kennis in om de jury te bespelen? Waarom denkt de buitenwereld dat ze haaien zijn? Hoe betaalbaar is justitie, en heeft het systeem wel een geweten als niet iedereen dezelfde verdediging kan betalen? Wat betekent het geweten voor iemand die beroepshalve de hele tijd met zijn voeten in de misdaad staat? Wat betekent het om hun beroep in eer en geweten uit te voeren? Is het een eer om een terrorist die een moorddadige aanslag pleegde, te verdedigen? En is een topweek een week met een hoog aantal moorden? Met meesters Jef Vermassen, Piet Van Eeckhaut, Nina Van Eeckhaut, Sven Mary, Walter Van Steenbrugge, Christine Mussche, Geert Jaspaert, Vic Van Aelst, Katrien Van der Straeten, Hans Rieder, Kris Luyckx, Adam Miskovic, Paul Quirynen, Marc Uyttendaele.Meer boeken van AMargot Vanderstraeten.

Wil je het boek lezen?Onze strafpleiters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margot Vanderstraeten. Lezen Onze strafpleiters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN