Roma Aeterna

Roma Aeterna - Ben Esser | Fthsonline.com

...eve aandacht voor de Eeuwige Stad. Het presenteert recente, wetenschappelijke inzichten op een toegankelijke manier en is rijk geïllustreerd ... Roma Aeterna: de Curia Iulia | Kunst en Cultuur: Geschiedenis ... . Over Roma Aeterna. De Stichting Roma Aeterna is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63499118. Rekeningnummer: NL11INGB0006917571. Deze website wordt pro bono mogelijk gemaakt door Hunki Enterprises B.V. Roma Aeterna. 768 vind-ik-leuks · 15 personen praten hierover. Roma Aeterna. Dat eeuwige tijdschrift. Roma Eterna is a science fiction fixup novel by American writer Robert Silverberg, published in 2003 ... Amazon.com: Roma Aeterna: Pars II (Latin Edition ... ... . Roma Aeterna. Dat eeuwige tijdschrift. Roma Eterna is a science fiction fixup novel by American writer Robert Silverberg, published in 2003, which presents an alternative history in which the Roman Empire survives to the present day. Each of the ten chapters was first published as a short story, six of them in Asimov's Science Fiction, between 1989 and 2003. Roma is een Romeinse mythologische figuur, de verpersoonlijking van de stad Rome, die als godin werd vereerd.. Zij werd vaak afgebeeld als een vrouw met een helm en gewapend met een lans of een kort zwaard zittend of staand soms met een kleine figuur van de gevleugelde Victoria op haar hand. Eurostars Roma Aeterna, Rome: Bekijk 1.479 beoordelingen, 955 foto's en aanbiedingen voor Eurostars Roma Aeterna, gewaardeerd als nr.394 van 1.323 hotels in Rome e...

INFORMATIE

AUTEUR
Ben Esser
DIMENSIE
8,68 MB
BESTANDSNAAM
Roma Aeterna.pdf

OMSCHRIJVING

De gemiddelde toerist wijkt niet af van de geijkte standaardprogramma's. Dat is erg jammer, want Rome heeft vanaf de oudheid tot de moderne tijd zoveel moois te bieden. Het intieme protestantse kerkhof, het Museo Barracco en de S. Giovanni a Porta Latina bij voorbeeld zijn niet of weinig bekend. Dat verdient Rome niet. De auteur heeft dan ook een poging gedaan om een gids te schrijven waarin zowel aan het bekende als het minder bekende Rome recht wordt gedaan en de toerist een gevarieerd beeld van de 'Stad der Steden' krijgt, zonder dat hij uitgeput naar huis terugkeert. Het is dus geen volledige gids geworden, maar een programma voor minimaal tien dagen. Het is echter beter om er twee weken over te doen. De auteur moest uiteraard keuzes maken en iedere keuze is persoonlijk. Het boek bestaat uit een historische inleiding en een aantal wandelingen met een sterk historisch tintje. Hoogtepunten zijn o.a. het Forum, S. Clemente, St.-Pieter,S.Maria Maggiore ,opgravingen onder SS. Giovanni e Paolo en S.Crisogono, protestantse kerkhof en het historische centrum. De auteur, gepensioneerd docent klassieke talen, hoopt dat hij iets van zijn passie voor Rome op zijn lezers kan overbrengen.

Wil je het boek lezen?Roma Aeterna in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ben Esser. Lezen Roma Aeterna Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN