Vet arm

Vet arm - Steven van de Vijver | Fthsonline.com

...los te zien. Niemand kiest ervoor dik te zijn ... Slankere armen krijgen als vrouw - wikiHow ... . Dat is de boodschap van de voorstelling Vetarm.. Julia van Baaren 17 november 2019, 8:00 VETARM Een locatievoorstelling over Gewichtige dames en Zware jongens. In VETARM spelen bewoners uit Amsterdam Noord die worstelen met overgewicht, zichzelf op een manier die hun ervaringen niet problematiseert, maar met een lach en een traan juist invoelbaar en begrijpelijk maakt. Vet arm | ISBN 9789038801049 direct en eenv ... VETARM - definitie - Encyclo ... . Vet arm | ISBN 9789038801049 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Arm vet is natuurlijk minder schadelijk en gevaarlijk voor je dat buik vet maar gezond is het natuurlijk niet. (Niks mis met een lekker zacht beschermend laagje natuurlijk) Wil je het vet verbranden zorg dan voor meer verbranding van vet dan dat je binnenkrijgt. Wil je daarbij je armen ook strakker krijgen dan moet je natuurlijk gerichte ......

INFORMATIE

AUTEUR
Steven van de Vijver
DIMENSIE
12,45 MB
BESTANDSNAAM
Vet arm.pdf

OMSCHRIJVING

Wie het economische en wetenschappelijke nieuws een beetje volgt, weet: Afrika is booming. Maar hoewel de skylines en snelwegen in hoog tempo oprukken, blijven armoede en corruptie diep geworteld. Het klassieke dorp in de bocht van de rivier van Albert Schweitzer maakt snel plaats voor de sloppenwijken van de grote stad. In de komende twintig jaar zal de Afrikaanse stedelijke bevolking groeien van 390 miljoen in 2008 naar 1,3 miljard in 2050, waarvan het grootste deel in dit soort wijken zal wonen. Met alle gevolgen van dien. Tropenarts Steven van de Vijver woonde drie jaar lang in Nairobi, Kenia, waar hij onderzoek deed naar hart- en vaatziekten. In Vet arm vertelt hij over zijn ervaringen met de nieuwe generatie in de sloppenwijken van een van de grootste metropolen van het continent. Hier wisselen de derde wereld en moderniteit 3.0 elkaar in hoog tempo af. Ziektes als obesitas en suikerziekte groeien als kool, terwijl tyfus en kindersterfte nog welig tieren. Zogenaamde heksen worden op middeleeuwse wijze gestenigd, terwijl rekeningen alleen nog maar via mobiele telefoon worden betaald. Welkom in het hedendaagse Afrikaanse dorpje in de bocht van de rivier.

Wil je het boek lezen?Vet arm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steven van de Vijver. Lezen Vet arm Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN