Beleggen In Opties & Futures / Druk Herziene Druk

Beleggen In Opties & Futures / Druk Herziene Druk - M. Rila | Fthsonline.com

...gen In Aandelen & Obligaties. Let op: Het is erg druk ... Update: autonome omzet Randstad licht onder druk - Beleggen.nl ... . Daardoor kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice of partners langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry daarvoor. Voor meer informatie omtrent het coronavirus, Klik hier Beleggen in opties en futures 2e druk is een boek van Marcel Rila uitgegeven bij Elmar. ISBN 9789038921518 Met dit boek wordt het beleggen een stuk interessanter en boeiender door de toepassing van opties en futures. Met behulp van deze beleggingsinstrumenten, ook wel ... Franse consumentenprijzen licht onder druk - beleggen.nl ... . Met behulp van deze beleggingsinstrumenten, ook wel derivaten (= afgeleide producten) genoemd, kunt u uw beleggingen zo Beleggen in futures bij BinckBank Bij BinckBank kunt u op verschillende beurzen in futures beleggen zoals de Amsterdamse beurs NYSE Liffe, de Duitse Eurex en de Amerikaanse CME. U kunt ermee handelen op bekende indices zoals de AEX (FTI), EUROSTOXX 50 (FESX), DAX (FDAX) en de Nasdaq-index (NQ). Beleggen in opties & futures / druk Herziene druk: de regels - de praktijk: 9789038914657: Books - Amazon.ca Verschillen en overeenkomsten tussen opties en futures. Opties en futures lijken in veel opzichten op elkaar. De koper van een future heeft de plicht om een bepaalde hoeveelheid (financiële) waarden te kopen van de verkoper van de future, tegen een van tevoren vastgestelde prijs en voor een bepaald tijdstip. Dit lijkt dus zeer veel op het kopen van een calloptie. Trefwoorden: Beleggen In dit handboek worden alle voor beleggers relevante onderwerpen in begrijpelijke taal gepresenteerd en waar nodig toegelicht met grafieken, voorbeelden en tabellen. Het handboek is breed van opzet en b...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Rila
DIMENSIE
4,83 MB
BESTANDSNAAM
Beleggen In Opties & Futures / Druk Herziene Druk.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek gaat over de praktische toepassing van het werken met opties en futures. Om met derivaten te kunnen werken, dient u uiteraard iets over de onderliggende waarden te weten. De auteur legt op heldere wijze uit wat opties en futures zijn, hoe de optiebeurs is georganiseerd, hoe opties gewaardeerd moeten worden, hoe de selectie plaatsvindt, welke strategieën gehanteerd worden en wat termijncontracten zijn.

Wil je het boek lezen?Beleggen In Opties & Futures / Druk Herziene Druk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Rila. Lezen Beleggen In Opties & Futures / Druk Herziene Druk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN