De Duivel Ontmaskerd

De Duivel Ontmaskerd - Warren Wiersbe | Fthsonline.com

... is een aanduiding in de Hebreeuwse Bijbel ... Martin Brand - De duivel ontmaskerd! Meen ik dat nou... ... .Als de term op mensen betrekking heeft, betekent het tegenstander, valse raadgever of in enkele gevallen potentiële deserteur. Als gepersonifieerd hemels wezen komt de aanduiding Satan in de Hebreeuwse Bijbel op vier plaatsen voor. Hezbollah: De partij van de duivel. Posted by SuperUser on mrt 13, 2013 ... Dat is voorbij. Sinds Libanon in 2000 werd bevrijd, zijn Hezbollah's wapens ontmaskerd als een puur instrument van een Iraanse politiek. En dat ze aan de zijde van Assad gaan ve ... Boek PDF De Duivel Ontmaskerd | BANK72 PDF ... . En dat ze aan de zijde van Assad gaan vechten, bewijst dat. Ik zeg tegen hen: pas jullie aan. De duivel probeerde John vast te grijpen, maar toen verscheen daar in het visioen opeens het kruis van Jezus. 'Ik kon niet begrijpen hoe het mogelijk was dat er in de hel dat kruis verscheen, maar het gebeurde in het visioen. Ik pakte dat kruis vast en sloeg er de duivel mee bij mij vandaan, waarna ik bij hem wegvluchtte. Ik was zo bang. De duivel ontmaskerd by Warren W. Wiersbe; 1 edition; First published in 2009...

INFORMATIE

AUTEUR
Warren Wiersbe
DIMENSIE
8,95 MB
BESTANDSNAAM
De Duivel Ontmaskerd.pdf

OMSCHRIJVING

Christenen leven op een slagveld. En voor een soldaat is het belangrijk om de tegenstander te herkennen. En te bestrijden.Handboek soldaat voor iedere christenBemoedigend en opbouwendWie is de duivel precies en wat is zijn invloed en macht? Hoe zien zijn strategieën en tactieken eruit? Hoe kan ik zijn trucs herkennen?In De duivel ontmaskerd laat Warren Wiersbe op een heldere en toegankelijke manier zien wat de Bijbel daarover zegt. En over de manier waarop wij tegen zijn listen kunnen standhouden.

Wil je het boek lezen?De Duivel Ontmaskerd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Warren Wiersbe. Lezen De Duivel Ontmaskerd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN