Duivelskunde

Duivelskunde - Rick Moody | Fthsonline.com

...boeken. The New Yorker rekent Rick Moody tot de ,,meest getalenteerde schrijvers van onder de veertig'' ... Munten vertellen over vrijmetselaars - Jan Neelen | De Slegte ... .Duivelskunde (vertaald door Harm Damsma en Niek Miedema, Contact, 352 blz., 950 fr.) is de ... Gol ke, Hos, Damsma & Miedema Marthe Dijk Neeltje van Duijn Laurien Morsink Silvie van der Zee * Standpunten Damsma & Miedema, 2003: Voor een uitgave die wemelt ... - A free PowerPoint PPT presentation (displayed as a Flash slide show) on PowerShow.com - id: 6033e2-NGU4N Ik ben iemand die het moeilijk heeft met gewoon te vertrekken en te rijden naar ... bol.com | De Wichelroedelopers, Rick Moody | 9789025425944 ... ... .com - id: 6033e2-NGU4N Ik ben iemand die het moeilijk heeft met gewoon te vertrekken en te rijden naar niets. Ik rij graag ergens naar toe, of met een gps route. Nu zijn mijn plekjes om naar toe te rijden toch wel op zeker! Dus voor inspiratie, wat zijn jullie favoriete stops of eindbestemmingen, en voor het makkelijk te maken mag er ook een adres bij. Catalogus van de handschriften, incunabelen en postincunabelen uit het bezit van de orde der minderbroeders-kapucijnen in Nederland, nu aanwezig in de bibliotheek van de theologis Tibo Vanhee is on Facebook. Join Facebook to connect with Tibo Vanhee and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the......

INFORMATIE

AUTEUR
Rick Moody
DIMENSIE
6,21 MB
BESTANDSNAAM
Duivelskunde.pdf

OMSCHRIJVING

'Suburbia, waar volgens het jaren vijftig-ideaal het klassiek, blanke middenklassegezin gehuisvest is, biedt een uitgelezen setting voor stille, sluipende terreur in de familiesfeer. (...) Het is de plaats waar je je kinderen zonder kopzorgen kunt laten opgroeien, waar goed onderwijs voorhanden is. Niets ter wereld kan mij er meer toe brengen daar te gaan wonen. Over de verborgen, onbespreekbare onvrede van de buitenwijken gaan mijn boeken. Ik heb geen illusie dat mijn boeken iets zullen uitrichten.' Rick Moody in een interview met Vrij Nederland.Een briljant nieuw boek van de auteur die door The New Yorker wordt gerekend tot de meest getalenteerde schrijvers van onder de veertig en wiens werk door Harper's is uitgeroepen tot het belangrijkste van deze tijd.Met de verhalen in Duivelskunde claimt Rick Moody opnieuw zijn status als Amerika's belangrijkste jonge auteur. Vince Passaro schreef over zijn verhalen in Harper's: 'Moody is een van de weinige auteurs die briljante en innovatieve korte verhalen schrijven.'In Nederlandse vertaling verschenen van Rick Moody zijn romans De IJsstorm (tweede druk, 1998) en Amerikaans barok. Ang Lee verfilmde De IJsstorm buitengewoon succesvol. Moody woont in New York en werkt aan een autobiografie.

Wil je het boek lezen?Duivelskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rick Moody. Lezen Duivelskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN