Hoe staat het met de liefde?

Hoe staat het met de liefde? - Bert Natter | Fthsonline.com

...s voorgevallen tussen de zussen in hun ouderlijk huis op Texel ... Hoe staat het met de liefde? - Bert Natter | 'Ik laat je ... ... . Pas na de dood van haar vader, twaalf jaar later, lijkt er een doorbraak te komen in het leven van ... Het was één van vele de inzichten die in het Science Café werden gedeeld, de dag na Valentijnsdag. In het café van TivoliVredenburg sprak presentatrice Sofie van den Enk met vier onderzoekers over de verschillende aspecten van de liefde. Achteraf waren er veel vragen van het massaal toegestroomde ... Hoe is het nu met Hans en Conny uit Lang Leve de Liefde? ... . Achteraf waren er veel vragen van het massaal toegestroomde publiek. Hoe staat het met de liefde? is een eigenzinnig, geestig en ontroerend verhaal over een jonge vrouw die worstelt met het leven en de liefde en die achtervolgd wordt door een verdriet dat teruggaat tot het eiland van haar jeugd. Liefde is het allerbelangrijkste, staat er in de Bijbel. Liefde tussen mensen, en ook de liefde van God. God belooft dat zijn liefde voor mensen nooit zal ophouden. Als je je eenzaam voelt, kan het een troostrijke gedachte zijn dat je geliefd bent door God. In de Bijbel staan veel teksten over Gods ......

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Natter
DIMENSIE
7,42 MB
BESTANDSNAAM
Hoe staat het met de liefde?.pdf

OMSCHRIJVING

Maria Hinckelbein is een buitenbeentje. Bijna al haar vriendinnen hebben een man, kinderen en een kookeiland. Zij niet. Na een mislukte studie neuropsychologie heeft ze met geld van haar moeder een boekhandel overgenomen. Het lijkt erop alsof haar leven zich in de winkel zal blijven afspelen, tot ze op een eenzame decemberavond een beroemde schrijver tegen het lijf loopt. Hij verleidt haar mee te gaan naar de premièrevan de verfilming van zijn laatste roman. Haar beste vriendin Welmoed verlustigt zich aan de spannende affaire, maar spanning is niet waar Maria naar verlangt. Ze komt er langzaam achter dat wat ze zoekt begraven ligt in het verleden.Hoe staat het met de liefde? is een eigenzinnig, geestig en ontroerend verhaal over een jonge vrouw die worstelt met het leven en de liefde en die achtervolgd wordt door een verdriet dat teruggaat tot het eiland van haar jeugd.

Wil je het boek lezen?Hoe staat het met de liefde? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Natter. Lezen Hoe staat het met de liefde? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN