rechercheur Jan Smit 2 - Bloedbanden

rechercheur Jan Smit 2 - Bloedbanden - Martin Nieuwland | Fthsonline.com

...oek naar artikelen van Rechercheur Jan Smit? Artikelen van Rechercheur Jan Smit koop je eenvoudig online bij bol ... Bloedbanden van Martin Nieuwland | Boek en recensies ... ... .com Snel in huis Gratis verzonden Bloedbanden (rechercheur Jan Smit Book 2) (Dutch Edition) eBook: Nieuwland, Martin: Amazon.fr BLOEDBANDEN: de tweede thriller met rechercheur Jan Smit in de hoofdrol. Volg Jan Smit en Derk van Kamp op hun zoektocht naar de waarheid die hen ook deze keer weer langs diverse locaties in Noord-Nederland zal voeren. Bloedbanden | rechercheur Jan Smit 2. Een ongeval met twee slachtoffers blijkt alles behalve een ongeval te zi ... Bloedbanden - Martin Nieuwland - (ISBN: 9789492561107 ... ... . Bloedbanden | rechercheur Jan Smit 2. Een ongeval met twee slachtoffers blijkt alles behalve een ongeval te zijn. Maar waar is de auto gebleven? En minstens zo belangrijk, waar zijn de slachtoffers? Lees verder rechercheur Jan Smit 2 - Bloedbanden Martin Nieuwland. 5 days (€ 0,00) € 9,99 kopen . Bloedbanden. Bekijk in de winkel (€ 2,95) € 9 ... Dan zet een nieuwe moord Jan zijn leven volledig op zijn kop. En ondanks waarschuwingen en tegenwerking van de nieuwe leiding van het bureau aan de Boslaan gaan Jan Smit en zijn Drentse collega Derk van Kamp verbeten op zoek naar antwoorden. BLOEDBANDEN: de tweede thriller met rechercheur Jan Smit in de hoofdrol. Bloedbanden rechercheur Jan Smit. Martin Nieuwland. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Paperback Nieuw vanaf € 21,50. ... Vergelijken - Bloedbanden (Martin Nieuwland) ISBN: 9789492561114 - Wanneer rechercheur Jan Smit betrokken wordt bij een verdacht ongeval stapelen de vreemde ontwikkelingen zich al ...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Nieuwland
DIMENSIE
12,95 MB
BESTANDSNAAM
rechercheur Jan Smit 2 - Bloedbanden.pdf

OMSCHRIJVING

Een ongeval met twee slachtoffers blijkt alles behalve een ongeval te zijn. Maar waar is de auto gebleven? En minstens zo belangrijk, waar zijn de slachtoffers?Wanneer rechercheur Jan Smit betrokken wordt bij een verdacht ongeval stapelen de vreemde ontwikkelingen zich al snel op.Zowel de auto van de slachtoffers alsook de slachtoffers zelf verdwijnen spoorloos. Waar zijn ze naartoe gebracht? En waarom? Wat zit er achter het vreemde verhaal dat patholoog Klinkhamer ophangt? En wat doet Gorchev weer in Nederland? Welke rol speelt de nieuwe chef, Hertenscheid en waar kent hij jurist Den Oudsten van?Dan zet een nieuwe moord Jan zijn leven volledig op zijn kop. En ondanks waarschuwingen en tegenwerking van de nieuwe leiding van het bureau aan de Boslaan gaan Jan Smit en zijn Drentse collega Derk van Kamp verbeten op zoek naar antwoorden.BLOEDBANDEN: de tweede thriller met rechercheur Jan Smit in de hoofdrol.Volg Jan Smit en Derk van Kamp op hun zoektocht naar de waarheid die hen ook deze keer weer langs diverse locaties in Noord-Nederland zal voeren.Van een bizarre vondst in een grafheuvel naar een verlaten stationnetje midden in het zwarte veen en van het ziekenhuis in de stad naar een onverwachte eindbestemming.

Wil je het boek lezen?rechercheur Jan Smit 2 - Bloedbanden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Nieuwland. Lezen rechercheur Jan Smit 2 - Bloedbanden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN