Bruiden Van Oranje

Bruiden Van Oranje - Yvonne Hoebe | Fthsonline.com

...nne (prinses der Nederlanden), Sekrève, ... Bruiden van Oranje - Yvonne Hoebe - (ISBN: 9789061128328 ... ... ... Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek. Postcode: Vind mijn Bibliotheek. Delpher. Bekijk in Delpher. Bruiden Van Oranje (eBook) Bruiden Van Oranje is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Bruiden Van Oranje PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Bruiden Van Oranje. De perikelen rondom koninklijke verlovingen en huwelijken in het Koninkrijk der Nederlanden. Bruiden van Oranje is de titel van deze ... Yvonne Hoebe - Bruiden Van Oranje - MarktPlaza ... . Bruiden van Oranje is de titel van deze presentatie, die op de kalender staat voor donderdag 7 maart. Locatie is 't Rietland, het activiteitencentrum aan de Chr. Huygensstraat 21. Aanvang 10.00 uur, eindtijd 12.00 uur. Wel graag even inschrijven. Dat kan bij de receptie van 't Rietland, dagelijks open van 9.00 tot 12.00 uur. Bruiden van Oranje biedt een intrigerend kijkje achter de schermen van anderhalve eeuw koninklijk huwelijksleven. Heerlijk geschreven en boordevol interessante informatie, weetjes en 'juicy details'. Wist ú bijvoorbeeld dat: ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Hoebe, Yvonne - BRUIDEN van ORANJE Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Een groot deel van het boek bestaat uit bekende feiten: van iedere bruid wordt wat verteld over jeugd, afkomst, opleiding, carriere, kennismaking met de Oranje prins o f koning, reacties v an het Koninklijk Huis en de bevolking, verloving, huwelijk etc. Dat alles aangevuld en vermengd met - meest ook bekende -...

INFORMATIE

AUTEUR
Yvonne Hoebe
DIMENSIE
3,96 MB
BESTANDSNAAM
Bruiden Van Oranje.pdf

OMSCHRIJVING

De perikelen rondom koninklijke verlovingen en huwelijken in het Koninkrijk der Nederlanden. Wat is er bekend over het intieme leven de leden van ons vorstenhuis? Zijn zij werkelijk zo gelukkig in hun koninklijke gouden kooi of hadden zij liever gekozen voor een anoniem burgerleven? Een koninklijke bruiloft gaat gepaard met veel pracht en praal, maar dat is de buitenkant. Binnen de muren van het hof spelen zich vaak hectische taferelen af voordat het jawoord wordt uitgesproken. Schandalen zijn ook altijd gekoppeld aan koninklijke huwelijken, het bruidspaar ligt onder vuur, hun familieleden en vrienden zijn aan kritiek onderhevig en nergens wordt zoveel geroddeld als binnen de paleismuren. Bruiden van Oranje biedt een intrigerend kijkje achter de schermen van anderhalve eeuw koninklijk huwelijksleven. Heerlijk geschreven en boordevol interessante informatie, weetjes en 'juicy details'. Wist ú bijvoorbeeld dat: - de vader van Prinses Máxima vlak voor de bruiloft nog gesmeekt heeft om in de Nieuwe Kerk een plaatsje te krijgen?- de 'baron' van Prinses Margarita in de kerk in het Franse plaatsje Auch de generale repetitie niet wilde afmaken? - Prins Willem-Alexander het liefst zijn portable spelcomputer mee wilde nemen in de trouwauto?

Wil je het boek lezen?Bruiden Van Oranje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvonne Hoebe. Lezen Bruiden Van Oranje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN