De streep wordt een rivier

De streep wordt een rivier - Onbekend | Fthsonline.com

...8 dienst te nemen bij de us Border Patrol, de Amerikaanse grenswacht ... Uitgelezen: De streep wordt een rivier. Brief aan ... ... . De streep wordt een rivier is zijn persoonlijke verslag daarvan. In extreme hitte e Noté /5. Retrouvez De streep wordt een rivier: berichten van de grens et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Om getuige te kunnen zijn van de gebeurtenissen aan de grens met Mexico besluit Francisco Cantú in 2008 dienst te nemen bij de us Border Patrol, de Amerikaanse grenswacht. De streep wordt een rivier is zijn persoonlijke verslag daarvan. I ... De streep wordt een rivier | Boeken ... . De streep wordt een rivier is zijn persoonlijke verslag daarvan. In extreme hitte en kou spoort hij illegalen op. Hij detineert uitgeputte, uitgedroogde en wanhopige mannen, vro Buy De streep wordt een rivier: berichten van de grens 01 by Cantú, Francisco, Van Gelder, Molly (ISBN: 9789025308162) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Om getuige te kunnen zijn van de gebeurtenissen aan de grens met Mexico besluit Francisco Cantú in 2008 dienst te nemen bij de us Border Patrol, de Amerikaanse grenswacht. De streep wordt een rivier is zijn persoonlijke verslag daarvan....

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
9,66 MB
BESTANDSNAAM
De streep wordt een rivier.pdf

OMSCHRIJVING

Om getuige te kunnen zijn van de gebeurtenissen aan de grensmet Mexico besluit Francisco Cantú in 2008 dienst te nemen bij deus Border Patrol, de Amerikaanse grenswacht. De streep wordt eenrivier is zijn persoonlijke verslag daarvan. In extreme hitte en kouspoort hij illegalen op. Hij detineert uitgeputte, uitgedroogde enwanhopige mannen, vrouwen en kinderen. Hij onderschept drugspartijenen bergt dode lichamen. Het werk eist een zware tol. Cantúkrijgt nachtmerries en neemt ontslag. Maar ook daarna blijft deperiode hem achtervolgen. In bloedstollend proza probeert hij zijngeschiedenis een plaats in zijn dagelijks leven te geven.Cantú laat ons meedenken over landsgrenzen en pakt daarbijeen van de grootste politieke en sociale problemen ter wereld aan.Met zijn schrijnende verhalen over hoop en wanhoop, over mensendie met gevaar voor eigen leven de grens willen oversteken, dwingtCantú ons te luisteren en mee te voelen. Hij zet vraagtekens bij depolitiek en de vastgeroeste ideeën over grenzen, waardoor niet alleentalloze levens van migranten en hun families ontwricht raken,maar de menselijkheid zélf geweld wordt aangedaan.

Wil je het boek lezen?De streep wordt een rivier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen De streep wordt een rivier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN