De vrouwen van Fred

De vrouwen van Fred - Tineke Beishuizen | Fthsonline.com

... zie je waar het boek te koop is. E-book, ISBN 9789048818433 ... De vrouwen van Fred - Tineke Beishuizen | Boeken.com ... . De vrouwen van Fred is een onderhoudend verhaal met de dikte van zijn voorganger. In een zekere nonchalant geschreven stijl voorzien van het nodige drama, realisme, opbouw en de juiste plot, betreft het een waardige nakomeling. Hoewel Fred bij leven al het nodige overhoop wist te halen ging het er na zijn dood niet minder ruig aan toe. De vrouwen van Fred book. Read 4 reviews from the world's largest community for read ... De vrouwen van Fred door Tineke Beishuizen (paperback ... ... . Read 4 reviews from the world's largest community for readers. De doden laten me niet met rust, niet zolang ik zelf nog leef. Z... Maar Ros had nog meer vrouwen in die tijd. Ingrid. Als Fred Ros in de zomer van 2006 op de camping in Spanje wordt aangehouden verblijft hij daar met zijn (ex-)vrouw Ingrid, waar hij ook kinderen mee heeft. Doris. Tegelijkertijd heeft hij dan ook een relatie met ene Doris, medewerkster in een casino. De vrouwen van Fred speelt zich tien jaar na de dood van Fred af. Tess heeft haar leven weer aardig op de rit. Haar carrière heeft een vlucht genomen nadat ze eindelijk het boek heeft geschreven waar ze zo lang mee bezig was. Maar op persoonlijk gebied is het toch wat leeg geworden....

INFORMATIE

AUTEUR
Tineke Beishuizen
DIMENSIE
6,49 MB
BESTANDSNAAM
De vrouwen van Fred.pdf

OMSCHRIJVING

De doden laten me niet met rust, niet zolang ik zelf nog leef. Ze kijken me aan, praten tegen me en stellen vragen waarop ik toen ze nog leefden het antwoord al niet wist, en nu achteraf nog minder.Na de dood van Fred en Vera, twee vrienden uit een ver verleden, heeft Tess haar leven weer opgepakt en zich op een schrijfcarrière gestort. Haar eerste thriller is een doorslaand succes geworden, maar nu worstelt ze met haar nieuwe boek. Als de dochter van Vera na tien jaar opduikt en aandringt op een reünie met de vier overgebleven vriendinnen van haar overleden moeder, komt de inspiratie voor een nieuw boek uit onverwachte hoek.Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de roman Als zand door mijn vingers, gevolgd door diverse bestsellers. De vrouwen van Fred is het vervolg op Wat doen we met Fred? waarvan meer dan 70.000 exemplaren werden verkocht.

Wil je het boek lezen?De vrouwen van Fred in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tineke Beishuizen. Lezen De vrouwen van Fred Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN