Er was eens Pijn

Er was eens Pijn - Ingemar Francisca | Fthsonline.com

...den aan gevoelens en maakt zij emoties tot personages ... Er was eens pijn - Ingemar Francisca - StoryLand Boekhandel ... . Er Was Eens Pijn - De Podcast. 146 likes. Er was eens pijn is een Podcast serie, waarin ik wekelijks met vrouwen in gesprek ga over hun verhaal van pijn, schaamte, vergeving en/of verzoening. Er was eens PIJN. Er was eens pijn is een inspiratie zakboekje, een bundel van gedichten en korte verhalen waarin de auteur op een creatieve manier het spel tussen onze hersenspinsels en emoties weergeeft.. In deze bundel geeft zij woorden aan gevoelens en ... Aflevering 15 - Er was eens Pijn - Sharita Vertelt ... ... .. In deze bundel geeft zij woorden aan gevoelens en maakt zij emoties tot personages. Het doel van haar boek is enerzijds de lezer te inspireren en anderzijds te stimuleren om zich te ... Er was eens pijn is een inspiratie zakboekje, een bundel van gedichten en korte verhalen waarin ik op een creatieve manier het spel tussen onze hersenspinsels en emoties weergeeft. In deze bundel geeft ik woorden aan gevoelens en maakt ik emoties tot personages. Er was eens Pijn podcast on demand - #Erwaseenspijn is een Podcast-serie waarin ik wekelijks met vrouwen in gesprek ga over hun verhaal van pijn, schaamte, vergeving en/...

INFORMATIE

AUTEUR
Ingemar Francisca
DIMENSIE
11,91 MB
BESTANDSNAAM
Er was eens Pijn.pdf

OMSCHRIJVING

Er was eens pijn is een inspiratie zakboekje, een bundel van gedichten en korte verhalen waarin de auteur op een creatieve manier het spel tussen onze hersenspinsels en emoties weergeeft. In deze bundel geeft zij woorden aan gevoelens en maakt zij emoties tot personages. Het doel van haar boek is enerzijds de lezer te inspireren en anderzijds de lezer te stimuleren om zich te verzoenen met zichzelf en,waar nodig, de kracht te verzamelen om niet op te geven. Kortom, de rode draad in Er was eens pijn is dat pijn, teleurstelling en verdriet niet het eindpunt is, maar vaak een voorbode van een nieuw begin. Onderdeel van haar boek is de steen van Verzoening (de Verzoensteen). De stenen hebben als doel om vrede te stimuleren door het pad van verzoening/vergeving te bewandelen.

Wil je het boek lezen?Er was eens Pijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingemar Francisca. Lezen Er was eens Pijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN