Texel. Van oud naar Nieuw. Restauratie van 10 Texelse schapenboeten

Texel. Van oud naar Nieuw. Restauratie van 10 Texelse schapenboeten - Zilte Zaken - Ben van Geuns | Fthsonline.com

...r. Na twintig kilometer tegenwind gaat een gebakken visje of garnalenkroket bij een van de vele viswinkels er wel in ... Het meest complete overzicht van accommodaties op Texel ... ... . Bij De Oude Vismarkt kun je meteen een tentoonstelling over de Texelse visserij meepakken. > De Oude Vismarkt, Vlamkast 53, Oudeschild, Texel Kom lammetjes knuffelen op Texel! Schattige wollige lammetjes die dartelend en springend door het weiland gaan. Wie wordt daar nou niet vrolijk van? Nog leuker wordt het als je die lammetjes kunt knuffelen! Dat kan op Schapenboerderij Texel. Wij hebben bijna het hele jaar door lammetjes. Die zijn dol op aandacht en laten zich graag aaien en ... De schape ... Texel. Van oud naar Nieuw. Restauratie van 10 Texelse ... ... . Wij hebben bijna het hele jaar door lammetjes. Die zijn dol op aandacht en laten zich graag aaien en ... De schapenboeten zijn opvallende verschijningen in het Texelse landschap. De eerste schapenboeten verschenen in de 17e eeuw, na het afschaffen van het recht op overalweide. Anders dan de naam doet vermoeden, dienen ze niet om schapen tijdens de nacht onderdak te verschaffen. Verkoop Texelse Vakantiekaart van start 8:00 - 7 ... Kamervragen over Apaches boven Texel 3 dagen geleden - 22. Tweede ... SV Oosterend jeugd onder 9 in het nieuw 1 jun, 15:00 Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief Contact. De Texelse Courant ... Langs de Waddendijk zijn binnendijkse natuurgebieden ingericht, de vogelboulevard van Texel. Dit lint van natuur, is in het voorjaar een ideale broedplaats voor de grote stern, visdief, kluut en tureluur. In het najaar tanken trekvogels hier bij om hun barre tochten naar warmere oorden aan te kunnen. Tijdens de jubileumeditie van de Ronde om Texel op 10 juni doen er nog meer zeilers mee dan afgelopen jaren, naar schatting 400. De internationale zeiltop komt in actie bij dit spektakel. Nieuw zijn het Wereldkampioenschap Catamaranzeilen dat van 3 tot en met 6 juni wordt gevaren en het WK Windsurfen van 12 tot en met 17 juni....

INFORMATIE

AUTEUR
Zilte Zaken - Ben van Geuns
DIMENSIE
3,18 MB
BESTANDSNAAM
Texel. Van oud naar Nieuw. Restauratie van 10 Texelse schapenboeten.pdf

OMSCHRIJVING

Schrijver en fotograaf Ben van Geuns woont op Texel en volgde van dichtbij de restauratie van tien schapenboeten. Dit bijzondere proces verbeeldt hij op prachtige wijze in zijn boek ‘Van oud naar nieuw’. Van Geuns dook in de historie van de karakteristieke boeten en tekende ook de bijzondere verhalen van de eigenaren op.

Wil je het boek lezen?Texel. Van oud naar Nieuw. Restauratie van 10 Texelse schapenboeten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Zilte Zaken - Ben van Geuns. Lezen Texel. Van oud naar Nieuw. Restauratie van 10 Texelse schapenboeten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN