Algemene chemie

Algemene chemie - L. Nagels | Fthsonline.com

...s. Algemene Chemie 1e druk is een boek van L ... Algemene chemie - L. Nagels - (ISBN: 9789033459740) | De ... ... . Viaene uitgegeven bij Lannoo. ISBN 9789020966817 De scheikunde handelt over de samenstelling en de eigenschappen van de materie en de veranderingen ervan ten gevolge van chemische reacties. De samenstelling en de eigenschappen van de materie worden besproken in het eerste deel van dit studieboek. Algemene chemie 1e druk is een boek van Erik Neyts uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789033496288 Algemene chemie biedt e ... bol.com | Algemene chemie | 9789033496288 | Erik Neyts ... ... . ISBN 9789033496288 Algemene chemie biedt een grondige inleiding in de onder- liggende fundamenten van de chemie. Algemene Chemie Inleiding. De Sectie Algemene chemie van de SKML organiseert een twintigtal rondzendingen op het gebied van de algemene chemie binnen het medisch laboratorium. Algemene Chemie: Met algemene chemie word bedoelt de algemene eigenschappen van chemische stoffen, waarvan onderscheiden wij chemische stoffen van elkaar. Elke stof heeft zijn eigen eigenschappen. De stoffen zijn onder verdeelt in Alkali metalen Lithium, Natrium, Kalium, Kalium, Rubium, Cesium en Francium. Dit zijn zijn glimmende ... Algemene chemie Van atome...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Nagels
DIMENSIE
4,46 MB
BESTANDSNAAM
Algemene chemie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit handboek biedt een overzicht van de algemene chemie voor studenten in de medische, de biomedische en de biologische wetenschappen in het hoger onderwijs in Vlaanderen en Nederland.Het boek is gegroeid uit de jarenlange ervaring van de auteur met studenten hoger onderwijs uit uiteenlopende richtingen zoals geneeskunde, diergeneeskunde, biologische wetenschappen (biologen, biomedici, biochemici en biofysici). Deze studenten willen, met het oog op de beroepswereld waarin zij later terechtkomen, chemische kennis vergaren die voor hen meteen bruikbaar is. Zij willen no-nonsense chemie! De auteur geeft een klare kijk op de algemene chemische principes aan de hand van een heleboel voorbeelden uit de medische en de biologische wereld en schrapt gegevens die niet meteen relevant zijn voor de doelgroep. Toch dringt hij ook door tot de wortels van de chemie en biedt een grondige theoretische basiskennis. Hierdoor krijgt de toekomstige arts, dierenarts of biologische wetenschapper niet alleen een inzicht in de algemene chemische principes maar ook een chemisch wereldbeeld dat meteen toepasbaar zal zijn in de latere beroepspraktijk. Zo overstijgt dit handboek in zijn opzet en uitwerking de klassieke en vooral beschrijvende handboeken General Chemistry.

Wil je het boek lezen?Algemene chemie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Nagels. Lezen Algemene chemie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN