Pelgrim op sneakers

Pelgrim op sneakers - Johan Swinnen | Fthsonline.com

... Swinnen is kankeronderzoeker. Toen zijn zoon getroffen werd door een agressieve hersentumor beloofde hij 'iets zots' te doen als zijn zoon de kanker zou overwinnen ... Pelgrim op sneakers : waarom ik in 25 dagen van Leuven ... ... . Pelgrim op sneakers Johan Swinnen • Boek • paperback. Samenvatting . Eind augustus 2019 begon de Belgische kankeronderzoeker Johan Swinnen stiekem te lopen, vanop de Grote Markt in Leuven. Aan een tempo van twee marathons per dag liep hij in 25 dagen naar Rome. Pelgrim op sneakers; Pelgrim op sneakers Waarom ik in 25 dagen van Leuven naar Rome liep. Johan Swinnen Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 21,99: GRATIS v ... Pelgrim op Sneakers | Kunstencentrum BUDA ... . Pelgrim op sneakers; Pelgrim op sneakers Waarom ik in 25 dagen van Leuven naar Rome liep. Johan Swinnen Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 21,99: GRATIS verzending! (NL) ISBN: 9789089248008, geïllustreerd, 208 blz ... Met de werkgroep Kom op tegen Kanker, in samenwerking met de bibliotheek, hebben wij professor Swinnen gevraagd voor een heel interessante en toepasselijke lezing "Pelgrim op sneakers - Hoop en verbondenheid in de strijd tegen kanker" De lezing gaat door op dinsdag 18 februari 2020 om 20 uur in de "Oranjezaal" van de Schakel, de toegang bedraagt 5 euro. Pelgrim op Sneakers Documentaire / 2019 / duration: 0:54 / België / director: Johan Swinnen / / Spoken languages: Dutch / Subtitles: Dutch Documentaire / 2019 / duration: 0:54 / / België director: Johan Swinnen / / Spoken languages: Dutch / Subtitles: Dutch Pelgrim op sneakers Johan Swinnen Eind augustus 2019 begon de Belgische kankeronderzoeker Johan Swinnen stiekem te lopen, vanop de Grote Markt in Leuven. Aan een tempo van twee marathons per dag liep hij in 25 dagen naar Rome. Zijn ... Met de werkgroep Kom op tegen Kanker, in samenwerking met de bibliotheek, hebben wij professor Swinnen gevraagd voor een heel interessante en toepasselijke lezing "Pelgrim op sneakers - Hoop en verbondenheid in de strijd tegen kanker" De lezing gaat door op dinsdag 18 februari 2020 om 20 uur in de "Oranjezaal" van de Schakel, de toegang bedraagt 5 euro. Pelgrim | Pelgrim is al 100 jaar thuis in elke keuken. Wij zoeken constant naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken. Pelgrim op sneakers : waarom ik in 25 dagen van Leuven naar Rome liep Johan Swinnen (author) , Pieter Swinnen (illustrator) +1 Pelgrim op sneakers : waarom ik in 25 dagen van Leuven naar Rome liep Auteur Johan Swinnen 1965-Dessinateur Pieter Swinnen. Langue Néerlandais Éditeur Antwerpen: Houtekiet, 2019 207 p. : ill. ISBN 9789089248008 (paperback) Vue technique. Commentaires ......

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Swinnen
DIMENSIE
8,94 MB
BESTANDSNAAM
Pelgrim op sneakers.pdf

OMSCHRIJVING

Ontroerend boek van kankerprof Johan Swinnen over zijn buitengewone looptocht van Leuven naar Rome, in het teken van kanker en verbondenheid.Eind augustus 2019 begon de Belgische kankeronderzoeker Johan Swinnen stiekem te lopen, vanop de Grote Markt in Leuven. Aan een tempo van twee marathons per dag liep hij in 25 dagen naar Rome. Zijn tocht symboliseerde de moeilijke weg die mensen met kanker tijdens en vooral na de behandeling moeten afleggen. Dit is het verslag van zijn moedige tocht én van het grote gevoel van verbondenheid dat die met zich meebracht. Het boek bevat veel foto's, getuigenissen en concrete projecten rond nazorg voor kankerpatiënten.Eerder liep Johan Swinnen van Leuven naar Compostela met 850 brieven in zijn rugzak, uit dankbaarheid dat zijn zoon Pieter een hersentumor overleefde en als eerbetoon aan alle kankerpatiënten. Dat ontroerende verhaal werd beschreven in het boek Post voor Compostela.

Wil je het boek lezen?Pelgrim op sneakers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Swinnen. Lezen Pelgrim op sneakers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN