De kooi

De kooi - Marcel van de Ven | Fthsonline.com

...ussen de 4 en de 5 sterren en dat komt vooral omdat er een hoge mate van 'suspence' in het verhaal zit ... De kooi - PLOT26 ... . Lange tijd lijkt het op 5 sterren uit te komen, maar helaas is de uiteindelijke finale een beetje teleurstellend en verliest hij daar 1 ster. Vandaar vier blinkende sterren voor 'De Kooi' Vanaf heden hebben we nu ook onze halve hanen vers uit eigen keuken en op eigen wijzen bereid. We hebben al vele positieve reactie's dus kom hem snel proeven. De Kooi, Rotterdam. 1,177 likes · 75 talking about this · 567 were here. Kinderboerderij, Centrum ... bol.com | De kooi, Josh Malerman | 9789400504615 | Boeken ... . De Kooi, Rotterdam. 1,177 likes · 75 talking about this · 567 were here. Kinderboerderij, Centrum voor Natuur- en MilieuEducatie en Educatieve Tuin Centraal gelegen in de polder van Bunschoten ligt grandcafé en Partycentrum De Kooi. De locatie om heerlijk te eten, te feesten in een trendy sfeer, uw zakelijke relaties te ontmoeten in onze vergaderzaal of relaxed te loungen met vrienden. Rekreatiepark De Kooi is een rustige camping met vaste plaatsen en tijdelijke kampeerders. We liggen middenin een uniek deel van het groene hart, omringd door water en het fraaie landschap van de Krimpenerwaard. Buurt De Kooi heeft afgerond een totale oppervlakte van 71 hectare, waarvan 65 land en 5 water (100 hectare is 1 km 2). De gemiddelde dichtheid van adressen is 4.230 adressen per km 2. Er wonen 3.470 huishoudens in buurt De Kooi. Postcode 2315 is de meest voorkomende postcode in buurt De Kooi. Centraal gelegen in de polder van Bunschoten ligt grandcafé en...

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel van de Ven
DIMENSIE
3,31 MB
BESTANDSNAAM
De kooi.pdf

OMSCHRIJVING

In De kooi vertelt undercoveragent Marcel van de Ven zijn verhaal. In 2003 zette de Nederlandse politie een eenheid op die zo geheim was dat zelfs binnen het korps bijna niemand ervan wist.In De kooi vertelt undercoveragent Marcel van de Ven zijn verhaal. "Zes jaar lang heb ik me beziggehouden met zaken van leven of dood. Liquidaties, drugshandel, terrorisme, gijzelingen en ontvoeringen, moorden die onoplosbaar leken: ik heb het allemaal gezien.'In 2003 zette de Nederlandse politie een eenheid op die zo geheim was dat zelfs binnen het korps bijna niemand ervan wist. Vier mensen werden getraind om – gewapend met de nieuwste technieken en stalen zenuwen – de zwaarste criminaliteit te bestrijden. Vanuit De kooi, hun streng beveiligde basis, leverden ze een unieke bijdrage aan de strijd tegen onder meer moordenaars, terroristen, drugshandelaren, overvallers en ontvoerders. In een tijd waarin de criminaliteit drastisch veranderde en verhardde, stonden ze dag en nacht paraat, 365 dagen per jaar. Het vaak levensgevaarlijke en in het diepste geheim uitgevoerde werk bepaalde hun hele bestaan. Ze déden dit werk niet, ze wáren het. Nog nooit trad iemand van dit team naar buiten. Tot nu.In De kooi kijkt Marcel van de Ven, een van die vier pioniers, terug op de vele bloedstollend spannende acties die hij met zijn collega's uitvoerde en de grote gevolgen ervan, zowel op het gebied van de opsporing als voor zijn eigen leven.

Wil je het boek lezen?De kooi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel van de Ven. Lezen De kooi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN