De verlichte merkdespoot

De verlichte merkdespoot - Piet Wulleman | Fthsonline.com

...ole overnemen over merken 01 by Piet Wulleman (ISBN: 9789401408233) from Amazon's Book Store ... Amazon.it: De verlichte merkdespoot: Waarom consumenten ... ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. De verlichte merkdespoot (eBook) Hallo! Op zoek naar een De verlichte merkdespoot-boek geschreven door auteur Piet Wulleman? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! De stok in het hoenderhok van het marketingdenken Merken zijn eigendom van de consument geworden. De verlichte merkdespoot (Dutch Edition) eBook: Wulleman, Piet: Amazon.co.uk: Kindle Store ... De verlichte merkdespoot | Academiapress ... . De verlichte merkdespoot (Dutch Edition) eBook: Wulleman, Piet: Amazon.co.uk: Kindle Store. Skip to main content. Try Prime Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Returns & Orders Try Prime Basket. Kindle Store. Go Search Hello Select your address ... Verlichte Merkdespoot. 99 likes. "Onder het motto 'Marketeer, sta op en doe uw job" biedt dit boek een geloofwaardig antwoord op het al te eenzijdige... De verlichte merkdespoot (Dutch Edition) eBook: Wulleman, Piet: Amazon.fr. Passer au contenu principal.fr Essayez Prime Bonjour, Identifiez-vous Compte et listes Identifiez-vous Compte et listes Retours et Commandes Testez Prime Panier. Appareils Amazon. Go Rechercher Bonjour ......

INFORMATIE

AUTEUR
Piet Wulleman
DIMENSIE
10,88 MB
BESTANDSNAAM
De verlichte merkdespoot.pdf

OMSCHRIJVING

De stok in het hoenderhok van het marketingdenken Merken zijn eigendom van de consument geworden. Tenminste, dat hoor je de laatste jaren constant in marketing- en reclamekringen. Daarmee dreigen merken gereduceerd te worden tot volgers van de vox populi én hun eigen identiteit te verliezen. Maar moet dat wel zo zijn? Piet Wulleman wil merken opnieuw sterker maken en pleit voor een derde weg, die van het verlichte merkdespotisme. Verlichte merkdespoten vertrekken vanuit een eigen visie en droom, en zoeken waar hun eigenbelang samengaat met een positieve bijdrage aan de wereld. Ze communiceren helder en persoonlijk, en zijn niet bang van confrontatie. Kortom, ze volgen niet, ze leiden. Met De verlichte merkdespoot is er eindelijk een geloofwaardig antwoord op het al te eenzijdige marketingdenken van vandaag. Een boek voor marketing professionals, professoren en studenten, maar ook voor gewone mensen die van merken houden.

Wil je het boek lezen?De verlichte merkdespoot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet Wulleman. Lezen De verlichte merkdespoot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN