Ring Oost

Ring Oost - Isabelle Corlier | Fthsonline.com

...nformatie over welke vervoersmiddelen u neemt, welke en waar u moeilijkheden ondervindt op de weg en op welke manier uw leefomgeving kan verbeterd worden ... Winkels langs Ring-Oost in Ninove - Openingsuren Gids ... . Ook op de Ring-Noord en -Oost staan vaak lange files, in zowel de ochtend- als avondspits. In oktober 2008 is Rijkswaterstaat begonnen met het plaatsen van toeritdoseerinstallaties (zgn. "TDI's") op alle toeritten van de A10, behalve de toerit van afrit 8 naar knooppunt De Nieuwe Meer (reden daarvoor is de krappe bocht in de oprit, die toeritdoserend werkt). Aanpak Ring Zuid. Home; Actueel; Werkzaamheden; Uitvoering; Project; Bibliotheek; Contact; Deelgebieden. West; Julianaplein; Zuiderplantsoen; Oost; Hel ... Zone Ring Oost | WVN ... . Aanpak Ring Zuid. Home; Actueel; Werkzaamheden; Uitvoering; Project; Bibliotheek; Contact; Deelgebieden. West; Julianaplein; Zuiderplantsoen; Oost; Helpman/Coendersborg; Contactgegevens Projectbureau Aanpak Ring Zuid Laan Corpus...

INFORMATIE

AUTEUR
Isabelle Corlier
DIMENSIE
6,5 MB
BESTANDSNAAM
Ring Oost.pdf

OMSCHRIJVING

Wat gebeurt er wanneer kleine machthebbers, dragers van grote verantwoordelijkheid, het rechte pad verlaten?Een parkeerplaats op Ring Oost, het deel van de Grote Ring rond Brussel dat het Zoniënwoud doormidden knipt, wordt op een novemberavond een plaats delict wanneer bankdirecteur Nadir Abennaïm er met ingeslagen schedel wordt gevonden. Onderzoeksrechter Aubry Dabancourt, weduwnaar en vader van een babydochter, heeft meer dan een gewoon belang bij het aansturen van het onderzoek en geeft de jonge hoofdinspecteur Zakaria Bouhlal de leiding over het onderzoek. Bouhlal komt terecht in een steeds dichter gesponnen web van misleiding en manipulatie.

Wil je het boek lezen?Ring Oost in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Isabelle Corlier. Lezen Ring Oost Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN