Sasmira hc01. de roep

Sasmira hc01. de roep - Vicomte | Fthsonline.com

...tloodprijsje of prijsstickertje is mogelijk - Klein deukje onderzijde rand achtercover ... Sasmira integraal 1 | Sasmira | Dark Dragon Books ... . Sasmira 01 HC De roep - kan je hier kopen in onze online stripwinkel Wel werd deel 1 herdrukt als De roep, maar daar schieten we niets mee op! We willen weten hoe het afloopt! Toen het vorig jaar (voor de derde keer) aangekondigd werd reageerde ik - net als vele van onze klanten - met een sceptisch IK GELOOF ER GEEN BARST VAN! Onterecht, want Sasmira deel twee De valse noot is vorige week eindelijk verschenen... De roep Nieuw Sasmira 1 Hardcover € 17,95 Inhoud. Op een zomerdag ontmoet Stanis ... bol.com | Sasmira hc01. de roep, Vicomte | 9789069699943 ... ... ... De roep Nieuw Sasmira 1 Hardcover € 17,95 Inhoud. Op een zomerdag ontmoet Stanislas op straat een oude vrouw die beweert hem te kennen. De vrouw geeft hem een zeventig jaar oude foto en een ring. Ze bezwijkt daarop in zijn armen. Erg vreemd wordt het pas als Stanislas ook op de ... Sasmira / 1 Oproep uit het verleden De laagste prijs van Sasmira 001 Roep met ISBN code 9789069699943 uit het genre Stripboeken vind je bij Prijsvergelijk. Prijs vergelijk specificaties De roep (Sasmira 1) - stripverhaal bestellen Dit is de uitgebreide fiche voor de strip De roep. klik op de knop "plaats in winkelwagentje" om deze strip te bestellen. De roep » Sasmira 1 » Auteur(s): Vicomte » Uitgeverij: Glénat ... Wij lezen met veel plezier wat u zelf vond van De roep. Stripwinkel Akim - Online strips, comics, curiosa, manga's en originele striptekeningen bestellen en kopen. Van de allernieuwste tot zeldzame tweedehandse en antiquarische stripboeken. Bezoek ook eens onze stripboekenwinkel in Groningen. Sasmira 1: De Roep door Laurent Vicomte (1987) Op een zomerdag ontmoet Stanislas op straat een oude vrouw die beweert hem te kennen. De vrouw geeft hem een zeventig jaar oude foto ... Sasmira 1 Roep Beschrijving. Sinds hij een vreemde oude vrouw heeft ontmoet, die hem leek te kennen, neemt Stanislas afstand van zijn verloofde, de mooie Bertille. Hij maakt zich bovendien los van vrijwel elke vorm van werkelijkheid. Stan raakt geobsedeerd door de foto en steeds meer vervreemd van de werkelijkheid. Samen met zijn verloofde Bertille gaat Stan terug in de tijd, op zoek naar de mysteries rondom de oogverblindende Sasmira. Ze trotseren h...

INFORMATIE

AUTEUR
Vicomte
DIMENSIE
12,24 MB
BESTANDSNAAM
Sasmira hc01. de roep.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds hij een vreemde oude vrouw heeft ontmoet, die hem leek te kennen, neemt Stanislas afstand van zijn verloofde, de mooie Bertille. Hij maakt zich bovendien los van vrijwel elke vorm van werkelijkheid De zonderlinge ring die de oude vrouw hem heeft overhandigd verplaatst hem langzaamaan naar het begin van de eeuw. In deze vreedzame en elegante periode is Stan geïntrigeerd door een prachtige jonge vrouw : Sasmira. Dit grandioze avontuur biedt de kans om de prachtige tekenstijl van de legendarische tekenaar Laurent Vicomte opnieuw te ontdekken. Het meesterwerk van Vicomte, de auteur van Het Land van Langvergeten.

Wil je het boek lezen?Sasmira hc01. de roep in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vicomte. Lezen Sasmira hc01. de roep Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN