De twee rivieren

De twee rivieren - Inez van Dullemen | Fthsonline.com

... Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn ... Twee rivieren - T. Unno - (ISBN: 9789056700362) | De Slegte ... .Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk. Het antwoord op Een van de rivieren uit het Tweestromenland vind je hier. Wij maken het je zo eenvoudig mogelijk om het antwoord te vinden welke je nodig hebt. Je kunt je vraag opzoeken door een deel hiervan in te vullen. En om je extra te helpen ton ... De twee rivieren - Inez van Dullemen - (ISBN ... ... . Je kunt je vraag opzoeken door een deel hiervan in te vullen. En om je extra te helpen tonen we ook alvast de vorige en volgende … "Een van de rivieren uit het Tweestromenland" verder lezen Kijk daar vliegt omaatje. Anderhalve bladzijde telt de lijst van publicaties van Inez van Dullemen achterin De twee rivieren.Het heeft er alle schijn van dat De twee rivieren het laatste boek van de inmiddels bijna negentigjareige schrijfster zal zijn. Ze schrijft dat ze niet meer de kracht heeft voor een roman, maar dit boek, begonnen in december 2014 is een heerlijk boek vol herinneringen. De twee rivieren | ISBN 9789023495147 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Geschreven bij De twee rivieren. Ik word een beetje jaloers dat de schrijfster zo prachtig op haar leven kan terugkijken. Zulke mooie verbindingen kan maken met de natuur en alles wat er op ...

INFORMATIE

AUTEUR
Inez van Dullemen
DIMENSIE
5,20 MB
BESTANDSNAAM
De twee rivieren.pdf

OMSCHRIJVING

Van Leonardo da Vinci leerde Inez van Dullemen op een andere manier naar de vlucht van vogels te kijken. Vanuit dat perspectief overziet zij haar lange schrijversleven. Ze mijmert over de continenten die ze bereisde, de kunstenaars die haar inspireerden en ze denkt na over het schrijven zelf. Toen zij haar eerste boek schreef – ze was negentien – zei de dichter Nijhoff tegen haar: ‘Je ziet eruit alsof je verliefd bent.’ En zo voelde het, weet ze zeventig jaar later nog. ‘Verliefd niet op een persoon maar op een idee, of misschien wel op mezelf en het geheim van het schrijven. Op dansende voeten vloog ik door de straat.’ De twee rivieren is geschreven in een verlicht proza dat bewondering afdwingt en bovenal inspireert.

Wil je het boek lezen?De twee rivieren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inez van Dullemen. Lezen De twee rivieren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN