Ken je sport - Curling

Ken je sport - Curling - Annalise Bekkering | Fthsonline.com

... Ken je Sport biedt een boeiend kijkje in de gevarieerde sportwereld ... WK curling | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl ... . Curling informeert jonge lezers over de uitrusting, regels en supersterren van deze sport. Duidelijke fotos en schemas verhelderen de elementaire aspecten van de sport. De serie inspireert jongeren ertoe met enthousiasme de sport te beoefenen waarvan ze zo houden. De Nederlandse Curling Bond (NCB) is de in 1974 opgerichte overkoepelende organisatie voor de olympische sport curling in Nederland. De bond is nationaal aangesloten bij het NOC*NSF en internationaal ... Regels - Nederlandse Curling Bond ... . De bond is nationaal aangesloten bij het NOC*NSF en internationaal bij de European Curling Federation en de World Curling Federation. Curling | ISBN 9789055667970 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Vragen kan je stellen via [email protected] Betalen Betalen kan per pin op locatie of met creditcard. Bedrijven kunnen indien gewenst middels een factuur achteraf betalen. Geef dit aan in het reserveringsformulier of neem contact op via [email protected] Curling is mogelijk van begin november 2020 t/m eind februari 2021. Curling is een zeer populaire sport op dit moment. Niet zo gek, curling is een super leuke teamsport en zorgt altijd voor veel hilariteit. Het is namelijk belangrijk om je evenwicht te behouden, maar dit is op het gladde ijs nog helemaal niet zo eenvoudig. Curling is een wintersport dat wordt gespeeld op een langewerpige ijsbaan. Door stenen van het ene eind van de ijsbaan naar het andere te werpen.Speel dit spel nu ook op je browser! Spel beschrijving » De Nederlandse Curling Bond (NCB) is de in 1974 opgerichte overkoepelende organisatie voor de olympische sport curling in Nederland. De bond is nationaal aangesloten bij het NOC*NSF en internationaal bij de European Curling Federation en de World Curling Federation. 'Veeg' de vloer aan met je collega's tijdens Fun Curling in Tilburg en win! Hilariteit gegarandee...

INFORMATIE

AUTEUR
Annalise Bekkering
DIMENSIE
7,86 MB
BESTANDSNAAM
Ken je sport - Curling.pdf

OMSCHRIJVING

De serie Ken je Sport biedt een boeiend kijkje in de gevarieerde sportwereld. Curling informeert jonge lezers over de uitrusting, regels en supersterren van deze sport. Duidelijke fotos en schemas verhelderen de elementaire aspecten van de sport. De serie inspireert jongeren ertoe met enthousiasme de sport te beoefenen waarvan ze zo houden.

Wil je het boek lezen?Ken je sport - Curling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annalise Bekkering. Lezen Ken je sport - Curling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN