Php Dynamische Websites 4 2E Ed

Php Dynamische Websites 4 2E Ed - Blume Richard | Fthsonline.com

...rst even vertellen wat php precies is. Php is een programmeertaal, die je kunt inzetten voor diverse handige toepassingen op ... Werking PHP website | Pc en Internet: Programmeren ... ... PHP is een scripting taal waarmee je dynamische webpagina's kunt ontwikkelen. Het gevolg is dat je website hierdoor meer interactiviteit krijgt en het aantrekkelijker wordt om deze te bezoeken. Onder een dynamische pagina wordt een pagina verstaan die bijvoorbeeld is gekoppeld aan een databse, waardoor de informatie dynamisch wordt gegenereerd. Cursus Php, in 3 dagen leer je eigen dynamische websites te ontwikkelen met de PHP scripttaal. Doorgangsgarantie in meerder ... PHP is geen programmeertaal, maar wat is PHP dan wel ... ... . Cursus Php, in 3 dagen leer je eigen dynamische websites te ontwikkelen met de PHP scripttaal. Doorgangsgarantie in meerdere plaatsen in Nederland. Tot vorig jaar draaiden veel websites nog op oude versies van PHP, zoals 5.2. Voor deze PHP-versies worden echter geen updates meer uitgebracht, waardoor ze steeds minder veilig worden. De laatste stabiele versie van PHP 5 is PHP 5.6. Ook is er met PHP 7 veel meer mogelijk. PHP ontwikkelde zich steeds verder en deze naam paste hier niet meer bij. Vanaf de versie 3.0 werd de betekenis veranderd naar PHP Hypertext Preprocessor. PHP is een programmeertaal die kan worden uitgevoerd door webservers om dynamische websites te kunnen laten draaien. PHP scripts, Pagina 3 - Zelfgeschreven code in een bruikbaar geheel. Ga recht op je doelmarkt af en overtuig hen van je product. Beste lezers, Ik weet niet of ik het hier mag posten maar ik heb een vraag voor de auto die wij willen gaan maken voor de carbagerun. Wij willen graag dat onze koelbox de heledag aan kan blijven ... PHP (PHP: Hypertext Preprocessor) is een scripttaal, die bedoeld is om op webservers dynamische webpagina's te creëren. PHP is in 1994 ontworpen door Rasmus Lerdorf, een senior softwareontwikkelaar bij IBM.Lerdorf gebruikte Perl als inspiratie.. Aanvankelijk stonden de letters PHP voor Personal Home Page (de volledige naam was Personal Home Page/Forms Interpreter, PHP/FI). PHP scripts, Pagina 2 - Zelfgeschreven code in een bruikbaar geheel. Ga recht op je doelmarkt af en overtuig hen van je product. Geavanceerd zoeken: Google aangeboden in: English Advertentieprogramma's Alles over Google Google.com...

INFORMATIE

AUTEUR
Blume Richard
DIMENSIE
12,71 MB
BESTANDSNAAM
Php Dynamische Websites 4 2E Ed.pdf

OMSCHRIJVING

PHP is een uitbreiding voor webservers, die het mogelijk maakt om snel en met relatief weinig inzet dynamische websites voor internet te maken. De grote kracht van dit programma ligt in de brede ondersteuning van een groot aantal databases. Dit maakt PHP onder andere geschikt voor professionele e-commerceoplossingen. Met PHP krijgen webprofessionals een in HTML verankerde scripttaal, die van een aantal serverpagina's is voorzien. Het boekDit boek toont, op een praktische manier, hoe PHP3 en PHP4 gebruikt kunnen worden als scriptprocessor en module. Het zwaartepunt ligt daarbij op de combinatie van een Linux-systeem met Apache-webservers, MySQL-database en PHP, samengevat: LAMP.In dit boek worden onder andere behandeld: installatie en configuratie; LAMP(S)- en Wamp-systemen; taalbeschrijving en functiereferentie; formulieren, beeld- en file-manipulatie met PHP; PHP en JavaScript; het maken van een database; PHP-functies en module en een verklarende woordenlijst. Op de cd-rom staan PHP4, MySQL en Apache voor UNIX- en Windows-platformen. Daarnaast vind je voorbeelden en aanvullende documentatie. De auteursEgon Schmid, Christian Cartus en Richard Blume kennen de platformonafhankelijkheid van PHP op het gebied van bedrijfssystemen, databases en webservers een grote rol toe.

Wil je het boek lezen?Php Dynamische Websites 4 2E Ed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Blume Richard. Lezen Php Dynamische Websites 4 2E Ed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN