Creatieve activiteiten van 5 minuten

Creatieve activiteiten van 5 minuten - Gabi Scherzer | Fthsonline.com

...lderen en heeft leren nadenken over kunst; Creatieve activiteiten van 5 minuten 1e druk is een boek van Gabi Scherzer uitgegeven bij Panta Rhei ... Creatieve activiteiten van 5 minuten - Gabi Scherzer ... ... . ISBN 9789088401244 Creativiteit stimuleren - nieuwsgierigheid wekkenKnutselen, tekenen en schilderen, kinderen zijn er dol op en precies deze creatieve activiteiten voor kinderen van 6 - 12 jaar komen aan bod in dit boek. Creativiteit stimuleren - nieuwsgierigheid wekken Knutselen, tekenen en schilderen, kinderen zijn er dol op en precies deze creatieve activiteiten voor kinderen van 6 - 12 jaar komen aan bod in dit boek. De activiteiten zijn ideaal om in een drukke schoolweek met weinig tijd voor kunstonderwijs tussen de reguliere lessen door te doen. 5 minute ... Creatieve activiteiten van 5 minuten ... . De activiteiten zijn ideaal om in een drukke schoolweek met weinig tijd voor kunstonderwijs tussen de reguliere lessen door te doen. 5 minuten creatief denken stelt leerlingen in staat om flexibel en vindingrijk te zijn bij het bedenken, kiezen en uitproberen van mogelijkheden om problemen op te lossen of iets nieuws te creëren. Het biedt de mogelijkheid om op geheel eigen en unieke wijze aan het werk te zijn, dat motiveert en verhoogt de betrokkenheid. Noté /5. Retrouvez Creatieve activiteiten van 5 minuten: voor kinderen van 6 tot 12 jaar et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Bestel Creatieve activiteiten van 5 minuten Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Get this from a library! Creatieve activiteiten van 5 minuten : voor kinderen van 5-10 jaar. [Gabi Scherzer; Pierre Eggels] -- Stap voor stap, met kleurenfoto's, worden ideeën gegeven om zelf kunstwerken te maken met technieken van beroemde kunstenaars als Mondriaan, Keith Haring en Christo. Met achtergrondinformatie over ... Buitenspelen; 101 spelletjes voor buiten activiteiten ook voor kinderfeestje / bso. Van teambuilding tot, actieve bewegingsspelletjes voor peuters, kleuters. Met en zonder materiaal. Voor alle seizoenen....

INFORMATIE

AUTEUR
Gabi Scherzer
DIMENSIE
5,86 MB
BESTANDSNAAM
Creatieve activiteiten van 5 minuten.pdf

OMSCHRIJVING

Creativiteit stimuleren - nieuwsgierigheid wekkenKnutselen, tekenen en schilderen, kinderen zijn er dol op en precies deze creatieve activiteiten voor kinderen van 6 - 12 jaar komen aan bod in dit boek. De activiteiten zijn ideaal om in een drukke schoolweek met weinig tijd voor kunstonderwijs tussen de reguliere lessen door te doen. Dit praktijkboek bevat 25 lesideeën van 5 minuten waarin wordt gewerkt met uiteenlopende materialen en technieken met heldere voorbeeldfoto's in kleur. En aan het eind van elk hoofdstuk een korte koppeling naar de kunstgeschiedenis. Bovendien zijn er als toegift enkele creatieve activiteiten die menige ouderavond een vrolijke noot kunnen meegeven. Alle activiteiten zijn in de klas individueel, in duo's of in een groepje uit te voeren, vergen een minimale voorbereidingstijd en kunnen worden gedaan met eenvoudig materiaal.In 5 minuten: * staat er een toren van Pisa in het klaslokaal, nagebouwd met plastic bekers; * hangt er een kleurige vlieger;* regent het kusjes op een ansichtkaart; * of verschijnt er een serie mannetjes getekend uit één ononderbroken lijn.Maak de kinderen nieuwsgierig en stimuleer hun creativiteit met de ideeën van grote kunstenaars uit de 20e eeuw als Magritte, Mondriaan, Picasso en Miro.

Wil je het boek lezen?Creatieve activiteiten van 5 minuten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gabi Scherzer. Lezen Creatieve activiteiten van 5 minuten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN